2777
2789
عنوان

شوهرم گفت تو بی عرضه ای

| مشاهده متن کامل بحث + 893 بازدید | 60 پست
میدونین چیه اینجور آدما میگن آدم باید برده شوهرش و تو سری خور باشهاز اون دسته آدمایین که میگن چون زن ...

چی بگم والا 

اخه اصلا تقصیر شما نبوده

دیگه تا این حد مردسالاری خوب نیست

خودت شاغل هستی و کار بیرون میکنی تازه بچه هم داری و کارهای خونه هم میکنی درنتیجه مشغله شما از شوهرت هم بیشتره 

پس اون باید بیشتر صبوری کنه

هر چیزی فقط تو زمان خودش باارزشه                                                                                                                                                      بی حجابی حقوق زن نیست                                                                  اضافه حقوق مَرده

به دل نگیر...بذار آروم بشی بعد یه فکر درست حسابی کن...

خدایی مردا رو ماشینشون حساس هستن مخصوصا اگر صفر باشه...نمیگم کارش درست بوده ها

اللّھمَّ‌عَجِّلْ‌لِوَلِیِّڪَ‌الفَرَج🌱

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه اینکه تو طلاق گرفتی چیکار کردی غیر از اینکه فحش خوردی😂😂😂😂

من اگه توهین شنیدم جواب دادم

مثل شما نمیرم منت کشی و دلم نمیخواد مثل خیلیا تو سری خور باشم

چون به اندازه کافی از هر نظر استقلال دارم

که بتونم بدون اون به زندگیم ادامه بدم

چون از اول تو گوشم دیکته نکردن زن جنس دومه

و فقط باید حلقه به گوش همسرش باشه و کتک و فحش و رفتارای غیرانسانی شوهرشو تحمل کنه

ترجیح میدم به این بحث با شمایی که نظرت اینه که زن باید تو سری خور باشه رو بیش از این ادامه ندم

من اگه توهین شنیدم جواب دادممثل شما نمیرم منت کشی و دلم نمیخواد مثل خیلیا تو سری خور باشمچون به اندا ...

من کی گفتم زن باید تو سری خور باشه؟؟؟؟؟؟؟

تحمل انتقاد نداری و واقعا خوددرگیری 

من گفتم کسی که وارد نیست پشت ماشین صفر نمیشینه تاپیک های قبلیتم گفتی که زدی به یه پراید 

مستقل که الان اکثر زن ها شاغلن ...شاخ غول شکوندن نیست 

من فقط برای استارتر تاپیک نظر میزارم منو ریپلای نکنید🩷

چی بگم والا اخه اصلا تقصیر شما نبودهدیگه تا این حد مردسالاری خوب نیستخودت شاغل هستی و کار بیرون میکن ...

همینجور خانوما هستن که باعث میشن که ارزش زن در جامعه زیر سوال بره

من اصلا با مردسالاری موافق نیستم

ولی متاسفانه بعضی از خانوما معتقدن باید به هر خفتی تن داد

آخه وقتی واسه خودش نیستو پولیم بابتش نداده چرا باید دخالت کنه

عزیزم اگر اینطوره پس اصلا چرا بهش گفتی؟ مال ایشون که نبوده، وقتی گفتی احتمالا قصد داشتی ایشون در برطرف کردن مشکل پیش اومده کمکی بکنه مثلا ببره چه می‌دونم پولیش بزنه، چرا قراره در این مورد دخالت کنه پس؟ دخالت دادن دیگران اونم شوهر انتخابی نیست که، ازش کمک بگیری ولی اظهار نظر نکنه 

من همون کامنت اولم هم گفتم بد حرف زده نیاز به تاکید و تایید من و دیگران نیست که بد حرف زده، ولی واقعا این برخورد شما و ترک خونه و اینکه بگی من قصد طلاق دارم آدم حس می‌کنه با یه دختر نوجوان ناپخته طرفه 

همونجا جدی بهش میگفتی این چه طرز حرف زدنه تصادف برا همه پیش میاد، چند ساعت هم سرسنگین می‌شدی 

مثل این می مونه طرف یه چیزی بدزده بعد شما به جای زندان فرستادن بگی نه باید اعدام بشه 

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.
من کی گفتم زن باید تو سری خور باشه؟؟؟؟؟؟؟تحمل انتقاد نداری و واقعا خوددرگیری من گفتم کسی که وارد نیس ...

من تحمل انتقاد دارم

توهین کردن با نقد کردن کاملا متفاوته

درسته خیلی خوشحالم که الان اکثر خانوما مستقلن و جامعه داره از حالت مردسالارانه خودش خارج میشه

و شکرخدا فقط تعداد اندکی از افراد ناآگاهن که هنوز زن رو توسری خور و برده مرد میدونن

عزیزم اگر اینطوره پس اصلا چرا بهش گفتی؟ مال ایشون که نبوده، وقتی گفتی احتمالا قصد داشتی ایشون در برط ...

آخه وقتی من مقصر نبودم و ماشینم واسه شوهرم نیست چرا باید تو این مورد نظر بده اصلا

من فقط خواستم ازش که برام پولیش بزنه

ولی اون بیخود خودشو وارد ماجرا کرد

خیلی دلم شکستمن دارم پا به پاش تو زندگی کار میکنممستقلمسعی میکنم مادر خوبی باشمولی اون داره دائما به ...

درکت میکنم واقعا برای ی خانوم شرایط سخته 🥲

خونه ، بیرون ، بچه و...

ولی گاها ی چیزی بهانه میشه تا آدم تمام ناراحتی و اعصاب خوردیای تلنبار شده رو خالی کنه هم تو هم همسرت...

چیزی نشده به هر روشی شده یکم خودتو آروم کن🫂

به دل نگیر...بذار آروم بشی بعد یه فکر درست حسابی کن...خدایی مردا رو ماشینشون حساس هستن مخصوصا اگر صف ...

آخه ماشین خودم بود

یه ریالشم اون نداده

خودم خریدم

چرا باید حرفی میزد اصلا

آخه ماشین خودم بودیه ریالشم اون ندادهخودم خریدمچرا باید حرفی میزد اصلا

ای بابا...پس  حق داری...مال خودت بوده،یکی دیگه بهش برخورده...

حالا من میگم شاید از دهنش پریده یهو...رفتی خونه ببین خودش پیش قدم میشه برای عذرخواهی.

اللّھمَّ‌عَجِّلْ‌لِوَلِیِّڪَ‌الفَرَج🌱
گفتم بالا بهش گفتم اگه احمق نبودم با تو نادون ازدواج نمیکردمکه الان کارم به اینجا برسه

بابت ماشین خودت که اون پولی بابتش نداده نباید بهش جوابی پس بدی🤔

بگو فدای سرم

تصادف اسمش روشه برا همه پیش میاد تصادف کرد حرفای خودشو بهش بگو

بابت ماشین خودت که اون پولی بابتش نداده نباید بهش جوابی پس بدی🤔بگو فدای سرمتصادف اسمش روشه برا همه ...

بعد تصادفی که خودم مقصر نبودم اصلا

من بوق زدم گفتم شاید اون یارو ندیده منو آینه رو نگاه نمیکنه

دستم یکسره رو بوق بود

ترافیکم نبود بتونم ردش کنم