2777
2789
عنوان

تاپیک منو یادتونه بچه ها

103 بازدید | 18 پست

تاپیکمو ترکوندن 

همونیم که با اون پسره دکترای ادبیات داشت و خیلی دوستم داشت تو رابطه بودم و زدم بلاکش کردم.

خیلی سرزنشم کردید همش عذاب وجدان دارم😭

امروز تولدشه میخوام برم بهش پیام بدم میترسم باهام بد برخورد کنه 

به نظرتون پیام بدم؟اصلا پیام بدم چی بگم؟

سطح دغدغه هیچکس مسخره نیست؛ موضوع اینه که ما از اون سطح گذشتیم یا هنوز بهش نرسیدیم.

پیام بده مرگ یه بارشبون یه بار

بچه ها گفتن پیام دادی جواب داد بیا مارو تگ کن بگو 

حالا اسم کاربری هیچکدوم یادم نیست🥲

سطح دغدغه هیچکس مسخره نیست؛ موضوع اینه که ما از اون سطح گذشتیم یا هنوز بهش نرسیدیم.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه ها گفتن پیام دادی جواب داد بیا مارو تگ کن بگو حالا اسم کاربری هیچکدوم یادم نیست🥲

عب نداره میبینن بالاخره، پیام بده اصلا راجب گذشته حرف نزن همون بهش بگو سلام خوبی تولدت مبارک آرزوهات لبخند رو لبت شن

عب نداره میبینن بالاخره، پیام بده اصلا راجب گذشته حرف نزن همون بهش بگو سلام خوبی تولدت مبارک آرزوهات ...

مرسی که گفتی این تیکه آخر پیامت خیلی قشنگ بود اینم بهش میگم

به هیج عنوان به روی خودت نیار ک بلاکش کردی و بحثتون شده

بحثمونم نشد اخه 

بدبختی من همینجوری زدم بلاک کردم آخرین پیاممون قربون صدقه اش بود

بزار ساعت دوارده پیام بده اف شو بخواب تا صب بعد منو تگ کنی یادت نرهههههخ😂😭

پیام بدم بهش که دیگه خوابم نمیبرهعع😭😂

راستی تو بودی تو تاپیکم یادم اومد