گارگامل_ مدیر استارتر عضویت: 1402/04/15 تعداد پست: 9684 عنوان تاپیک منو یادتونه بچه ها 103 بازدید | 18 پست تاپیکمو ترکوندن همونیم که با اون پسره دکترای ادبیات داشت و خیلی دوستم داشت تو رابطه بودم و زدم بلاکش کردم.خیلی سرزنشم کردید همش عذاب وجدان دارم😭امروز تولدشه میخوام برم بهش پیام بدم میترسم باهام بد برخورد کنه به نظرتون پیام بدم؟اصلا پیام بدم چی بگم؟ سطح دغدغه هیچکس مسخره نیست؛ موضوع اینه که ما از اون سطح گذشتیم یا هنوز بهش نرسیدیم. 1404/03/02 | 19:30 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گارگامل_ مدیر استارتر عضویت: 1402/04/15 تعداد پست: 9684 پیام بده مرگ یه بارشبون یه بار بچه ها گفتن پیام دادی جواب داد بیا مارو تگ کن بگو حالا اسم کاربری هیچکدوم یادم نیست🥲 سطح دغدغه هیچکس مسخره نیست؛ موضوع اینه که ما از اون سطح گذشتیم یا هنوز بهش نرسیدیم.
_negah__ عضویت: 1403/10/01 تعداد پست: 4167 بچه ها گفتن پیام دادی جواب داد بیا مارو تگ کن بگو حالا اسم کاربری هیچکدوم یادم نیست🥲 عب نداره میبینن بالاخره، پیام بده اصلا راجب گذشته حرف نزن همون بهش بگو سلام خوبی تولدت مبارک آرزوهات لبخند رو لبت شن
_negah__ عضویت: 1403/10/01 تعداد پست: 4167 بچه ها گفتن پیام دادی جواب داد بیا مارو تگ کن بگو حالا اسم کاربری هیچکدوم یادم نیست🥲 تاپیک قبلیا نیستن؟
گارگامل_ مدیر استارتر عضویت: 1402/04/15 تعداد پست: 9684 عب نداره میبینن بالاخره، پیام بده اصلا راجب گذشته حرف نزن همون بهش بگو سلام خوبی تولدت مبارک آرزوهات ... مرسی که گفتی این تیکه آخر پیامت خیلی قشنگ بود اینم بهش میگم سطح دغدغه هیچکس مسخره نیست؛ موضوع اینه که ما از اون سطح گذشتیم یا هنوز بهش نرسیدیم.
گارگامل_ مدیر استارتر عضویت: 1402/04/15 تعداد پست: 9684 تاپیک قبلیا نیستن؟ نه چون گفته بودم تو عنوان اکس نی نی یار ترکوندش🥲 سطح دغدغه هیچکس مسخره نیست؛ موضوع اینه که ما از اون سطح گذشتیم یا هنوز بهش نرسیدیم.
_negah__ عضویت: 1403/10/01 تعداد پست: 4167 مرسی که گفتی این تیکه آخر پیامت خیلی قشنگ بود اینم بهش میگم به هیج عنوان به روی خودت نیار ک بلاکش کردی و بحثتون شده
گارگامل_ مدیر استارتر عضویت: 1402/04/15 تعداد پست: 9684 به هیج عنوان به روی خودت نیار ک بلاکش کردی و بحثتون شده بحثمونم نشد اخه بدبختی من همینجوری زدم بلاک کردم آخرین پیاممون قربون صدقه اش بود سطح دغدغه هیچکس مسخره نیست؛ موضوع اینه که ما از اون سطح گذشتیم یا هنوز بهش نرسیدیم.
bluescream عضویت: 1403/04/29 تعداد پست: 8115 پیام بده ببین چی میشه مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد اگر پنهان کنم، ترسم که مغز و استخوان سوزد...
گارگامل_ مدیر استارتر عضویت: 1402/04/15 تعداد پست: 9684 پیام بده ببین چی میشه الان بدم یا شب ساعت ۱۰ اینا؟ سطح دغدغه هیچکس مسخره نیست؛ موضوع اینه که ما از اون سطح گذشتیم یا هنوز بهش نرسیدیم.
_negah__ عضویت: 1403/10/01 تعداد پست: 4167 بحثمونم نشد اخه بدبختی من همینجوری زدم بلاک کردم آخرین پیاممون قربون صدقه اش بود خوب پس اصلا به روش نیار
_negah__ عضویت: 1403/10/01 تعداد پست: 4167 الان بدم یا شب ساعت ۱۰ اینا؟ بزار ساعت دوارده پیام بده اف شو بخواب تا صب بعد منو تگ کنی یادت نرهههههخ😂😭
گارگامل_ مدیر استارتر عضویت: 1402/04/15 تعداد پست: 9684 بزار ساعت دوارده پیام بده اف شو بخواب تا صب بعد منو تگ کنی یادت نرهههههخ😂😭 پیام بدم بهش که دیگه خوابم نمیبرهعع😭😂راستی تو بودی تو تاپیکم یادم اومد سطح دغدغه هیچکس مسخره نیست؛ موضوع اینه که ما از اون سطح گذشتیم یا هنوز بهش نرسیدیم.