2777
2789

تا حالا شدع الکی الکی برای شما دردسر درست کنن؟ مثلا الکی پاپوش درست کنن؟ الکی وارد حاشیه کنن از همکارا و ادماسمی ک باهاشون در ارتباط بودید بگید

تا حالا شدع همکارا علیه شما متحد بشن؟ واکنش شما چی بوده

سرکار محال ممکنه حاشیه پیش نیاد 

جدیدا سرکار نمیرم 

ولی قبلا میرفتم 

والا سرم به کار خودم بود 

اهل زیر آب زنی نبودم

اخلاقم بشدت خوب 

یعنی همه ی اصول اخلاقی رو رعایت میکردم ولی آخرش همه بخصوص خانوما باهام دشمن بودن 

مثلا یبار سر اینکه رئیس منو صدا زد گفت برای ارگانای مختلف یه نامه ای قراره بفرستیم 

روی پاکت نامه ی متن بنویس دست خطت خوبه 

سر همین جر و بحثی شد که نگو 

اه یادم افتاد باز

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله زیاد، چون تایپ شخصیتیم اینه که اهل شوخی و تعریفم و متاسفانه خیلی سو برداشت پیش اومده، سعی میکنم جدی تر و بی حاشیه تر باشم

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار excel, power bi, comfar, msp. Spss . کارمند پتروشیمی

همکار اونجوری ندارمدستیار و منشی دارماما این چالش ها کم و بیش تو همه محیط های کاری هستباید مدیریت کن ...

ظاهرم کاملا امروزی ارایش اینا میکنم همع چی اوکیع اما خیلی فوقالعادع معتقدم حلال حروم میکنم حق الناس میکنم ی چن روز از کارم شروع شدع بود بعد ی کار اشتب انجام دادم دیدم دخترع گفت ببین فلانی میرم ب اقای فلانی میگما 

بعدمن گفتم من خیلی برام مهمع ی موقع حق کسی نخورم حق کسی گردنم نیاد دلم میخاد پولم حلال باشع هیچ وق نمیرم زیراب زنی کسی کنم اگ ایرادی دارم ب من بگو  این صحبتا 

اونم گف ن اتفاقا اقای فلانی انق بدش میاد از زیراب زنی این حرفا

دیدم از فرداش با من چپ شدن رفتن ت قیافع منتظر بودن اتو بگیرن ی بارم اینکار کردن ب صابکار گفتن 

سرکار محال ممکنه حاشیه پیش نیاد جدیدا سرکار نمیرم ولی قبلا میرفتم والا سرم به کار خودم بود اهل زیر آ ...

یا امام حسین چقدر میتونن اهل حاشیه باشن چقدر بد چقدر ناراحت کنندع 😭😭😭

بله عزیزم . با اینکه محیط کاملا زنونه بود . یروز اومدم گفتن مبارکه زن سوم مدیر شدی . بعد ک منو بازخواست کردن گفتن خودت رفتی به همه اینو گفتی ..... حالا آروم تر و سربه زیر تر از من نبود ‌ . همه جا یکی دو تا نخاله ی از خدا بی خبر وجود داره.  

گروهی توی ایتا هست در خصوص مشکلات چشمی مثل کلوبوم لرزش میکروفتا ......در صورت تمایل درخواست دوستی بدبد 
از خدا نمیترسن؟ اینا حلال حروم و حق الناس نمیکنن؟

بعضی ها دنبال سرگرمی هستن. نمیدونن با کارا و حرفاشون چه لطمه ای ب روان و زندگی دیگران میزنن .

گروهی توی ایتا هست در خصوص مشکلات چشمی مثل کلوبوم لرزش میکروفتا ......در صورت تمایل درخواست دوستی بدبد