2777
2789
عنوان

من مذهبی هستم یا معمولی❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 1937 بازدید | 178 پست
سلام خواهر جان 🌸به نظرم احادیث و روایات ی که درباره غیبت هست رو بخونید

سلام عزیزم

میخونم و تا حدی اثرگذاره ولی میترکم انگار اگه حرفی نزنم

انگاری روزمره ام با غیبت عجین شده

چو خدا بود پناهت ؛ چه خطر بود ز راهت؟                          به فلک رسد کلاهت ؛ که سر همه سرانی✨️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من قرآن نخوندم با معنی اما تو برنامه زندکی پس از زندکی همشون به حق الناس مال مردم خوردن اشاره داشتن ...

کسی که به‌طور موقت بره اون دنیا عذاب نمازا و روزه‌های نخوندشو ببینه بعد برگشتش همونا رو بجا میاره ولی دیگه یادش نیس که فلان موقع چه حق‌الناسی مرتکب شده 

بنظر من همین امر مرگ موقت برای اینکه ملت یادشون بیاد حق‌الناس چیه و چه عواقبی داره

کسیم که خدا رو قبول داره همه‌ی احکامش رو قبول داره چه نماز باشه چه حجاب 

کامل ترین مذهب عقل است

چقر حرفا عجیب میزنی شما

در اصل دین اسلام و حتی مذهب های مختلفش انسان رو به تفکر و تعقل دعوت کرده

خود عقل به تنهایی نمیتونه همه چیز رو پوشش بده

حرفاتون شبیه تیکه کلام ها و بیوگرافی های اینستاس

چو خدا بود پناهت ؛ چه خطر بود ز راهت؟                          به فلک رسد کلاهت ؛ که سر همه سرانی✨️

بخشیش به سست عنصری اون مرد هم برمیگرده عزیزم الان شما خارج رو بین حجاب ندارن اما به خدا از لحاظ اخلا ...

این که میگین درسته ها.مردها هم بهشون توصیه شده که نگاه نکنن.ولی ببین درست مثل اینه که ماشین راقفل نکنی تو خیابون و بگی مردم باید خودشون رعایت کنند دزدی نکنن من چرا ماشینمو قفل کنم.ما با قفل کردن ماشین هم مال خودمونا حفظ میکنیم هم یه انسان سست عنصر دیگه شرایط دزدی را نداره.😁

پیامبر فرمودند: اولاد خود را زیاد کنید ،من فردای قیامت به کثرت شما بر سایر امت ها افتخار میکنم.

بخشیش به سست عنصری اون مرد هم برمیگرده عزیزم الان شما خارج رو بین حجاب ندارن اما به خدا از لحاظ اخلا ...

سست چه عنصری خواهرم 😂

خدا نیاز خواستن رو برای هر موجودی گذاشته 

در مورد خارج هم بگم که اونا پشیمون از بی‌بندوباری دارن برمیگردن سمت همون حجابی که اسلام توصیشو کرده 

در مورد تجاوزات و بی‌بند و باری جنسی هم حتما تحقیق کنید مخصوصا اونجایی که بدنیا اومدن بچه از سمت رابطه نامشروع تو خارج خیلی زیاده

چقر حرفا عجیب میزنی شمادر اصل دین اسلام و حتی مذهب های مختلفش انسان رو به تفکر و تعقل دعوت کردهخود ع ...

شما میتونی قبول نکنی ولی در اصل قضیه فرقی ایجاد نمیشه مولانا میگه حقیقت ابتدا به صورت آیینه بونزد خدا این ایینه افتاد وشکست هر کسی قطعه ای از این ایینه رو پیدا کرد و پنداشت تمام حقیقت رو یافته ولی هر گاه تمام این قطعات رو مثل پازل کنار هم بزاریم به ان حقیقت بزرگ میرسبم که خداوند است‌ ...

مرد،it,s good to be important ..but it,s  more important  to be good....

معمولی مذهبی ها موسیقی هم گوش نمیدنصورتشونو میپوشونن که هیچ کس نبینه حتی میگن صدامونم نامحرم نشنوهفا ...

فامیلای شما مذهبی نیستن!!!!!

اتفاقا مذهبی واقعی اصلا اینطور نیستن

نمیدونم اسم فامیلای شمارو چی باید گذاشت

🫀«🧠

اون جوون مردم اگه خودش ادم درستی بود اختیار چشماشو داشت عزیزم♡

خب اونم میگه باید لباس مناسب بپوشید تو سطح جامعه 

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

فامیلای شما مذهبی نیستن!!!!!اتفاقا مذهبی واقعی اصلا اینطور نیستننمیدونم اسم فامیلای شمارو چی باید گذ ...

الحمدلله دیگه اون نسلشون داره منقرض میشه 

نوه هاشون دیگه امروزی شدن

دیگه تهش یه چادری مرتب و امروزی اند و دانشگاه رفته اند