2777
2789
عنوان

من مذهبی هستم یا معمولی❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 1937 بازدید | 178 پست
خب شما میگی این افراطی بودن نیست !

من موضوع عام‌تری مد نظرم بود.

خیلی اوقات همین که یک نفر تقوا داره و حاضر نیست گناه کنه رو با  برچسب افراطی‌گری از جامعه طرد می‌کنند!

طرف داره نماز یومیه‌شو ادا می‌کنه که واجب شرعیه می‌گن چقدر نماز می‌خوونی؟! تو مگه اخوند‌ی؟!

طرف مجلسی که حضور درش حرامه نمی‌آد می‌گن چقدر تندروئه!

حجاب شرعی رو رعایت می‌کنه و اهل آرایش و تبرج نیست می‌گن از خدا جلو زدی!

و...

بچه ها من مشکل خیلی بزرگم اینه که نمیدونم چجوری غیبت رو ترک کنمواقعا عذااابه

عزمزم میشه صفحه ۸ رو چک کنی ببینی عکس من مونده یا نه؟😢

اگه تو تاپیکی نظر دادم که خودت صاحب اون تاپیک نیستی و نظرت با نظر من مخالفه و نمیتونی اونو مودبانه بیان کنی پس هیچوقت ریپلایم نکن وگرنه دعوامون میشه🤷🏼‍♀️اگه سئوالی ازم پرسیدی یا تکم کردی یا نظری دادی که ریپلایتو جواب ندادم بدون یا تاپیک ترکیده و یا کاربریم معلق شده به لطف نی‌نی‌ یار😒🩵 وگرنه حتما جواب میدم و نمی‌ذارم دلت بشکنه 🥺😂🩷 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همین جزییات مذهب و دین رو تشکیل میدن دیگه

پس همان ها را حفظ کن ولی به همه توصیه نکن چون همه یک جور فکر نمیکنن تو اعتقادات خودت و من هم همینطور ...شاید در آینده هر دومان به نتایج واحدی برسیم ولی نه با بحث گذشت زمان همه چیز رو مشخص میکنه

مرد،it,s good to be important ..but it,s  more important  to be good....

خوب موضوع اینه اون دسته موسیقی‌ها چیز خیلی عجیب غریبی نیستند که فکر کنید مثلاً حتما باید یک مشت آدم ...

حرفای شما با نظر اولی که دادین تطابق نداره

من راجب فامیلای اون خانوم گفتم که مذهبی افراطی هستن

و شما اشاره کردین که اینطور نیست غیر از اینه؟در صورتی که فامیلای اون خانوم حتی با نامحرم هم کلام هم نمیشدند!!!

کجای قران گفته صحبت عادی با نامحرم حرامه؟

اگه این افراط نیست پس چیه؟

خانومی که سر کار میره نباید با رئیسش که مرد هست هم کلام بشه؟یا خانومی استاد دانشگاس و روزانه مقابل تعداد زیادی دانشجوی مرد تدریس میکنه بنا بر این حرفا پس مدام درحال گناه کردنه

🕳

بچه ها من مشکل خیلی بزرگم اینه که نمیدونم چجوری غیبت رو ترک کنمواقعا عذااابه

سلام خواهر جان 🌸

به نظرم احادیث و روایات ی که درباره غیبت هست رو بخونید 

** کاربر گرامی اگر امضامو دیدی.🍀                                    و برای شادی و سلامتی و ظهور آقا امام زمان( علیه‌السلام) صلوات فرستادی بگو تا من هم هدیه به شما صلوات بفرستم سپاسگزارم 🌿🦋                                                     اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم.                     اللهم عجل لولیک الفرج بحق امام حسین علیه السلام.  هر  جا که هستی همراه من سه بار بگو صَلَّی اللهُ عَلَیکَ یا اَبا عَبدِالله  )    خوشحال میشم صفحه اول این تاپیک رو مطالعه کنید لینک تاپیک..بزنید رو این متن ..شاید ديدن اين متن اتفاقی نبوده و شما به تاپیک امام زمان علیه السلام دعوت شدید :)
میدونی کی حق الناس میشه عزیزم اون وقتی که مردی با دیدن یه خانم بد حجاب علاقه ومحبتش نسبت به خانم خود ...

بخشیش به سست عنصری اون مرد هم برمیگرده عزیزم 

الان شما خارج رو بین حجاب ندارن اما به خدا از لحاظ اخلاق و فرهنگ از ما بهتر هستن سرشون تو کار خودشون هست حالا ماها چقدر پشت هم حرف میزنیم چقدر تهمت….

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
من موضوع عام‌تری مد نظرم بود. خیلی اوقات همین که یک نفر تقوا داره و حاضر نیست گناه کنه رو با برچسب ...

درسته 

مثلا همون مورد نماز یا همون مجالس نشان از تندرویی و .. نیس

سلام رفقا .                                                            مرسی که دو سه سال تحملم کردید :)                          من رفتم ، خوبی یا بدی دیدید حلال کنین ؛                   دل کندن از شما مث دل کندن از یه خانواده پرجمعیت مهربونه :/                                                              یه روزی برمیگردم که هم افسردگی خوب شده باشه هم به اهدافم رسیده باشم :-)                                              مرسی که کمبود خونواده ی بد خودمو پر کردید :]           خوش باشید ، یاعلی .

میدونی کی حق الناس میشه عزیزم اون وقتی که مردی با دیدن یه خانم بد حجاب علاقه ومحبتش نسبت به خانم خود ...

وایییی نمیدونی چندوقت پیش یه خانم دیدم عمل کرده پروتز کرده بود وای نگم یه پسره تا 200متر خیره شد به باس ن زنه چشم برنمیداشت اونم بزرگ بود لباس لخت پوشیده بود قشنگ میرفت اینور اونور

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️
وایییی نمیدونی چندوقت پیش یه خانم دیدم عمل کرده پروتز کرده بود وای نگم یه پسره تا 200متر خیره شد به ...

ببین یه موقع هست طرف حجاب نداره

یه موقع طرف مبتذلانه لباس میپوشه

وایی من خودم شرمم میاد نگه کنم

چو خدا بود پناهت ؛ چه خطر بود ز راهت؟                          به فلک رسد کلاهت ؛ که سر همه سرانی✨️

حرفای شما با نظر اولی که دادین تطابق ندارهمن راجب فامیلای اون خانوم گفتم که مذهبی افراطی هستنو شما ا ...

بالاتر گفتم؛ منظور من عام بود نه در مورد یک مصداق خاص.

مخلص کلامم اینه که در چارچوب دین، عملی که واجب شرعیه یا مستحبه و توصیه دین نمی‌تونیم با برچسب افراطی‌گری، منع کنیم.