2777
2789
عنوان

من مذهبی هستم یا معمولی❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 1937 بازدید | 178 پست
الان کسی نگفت که منظور همچین موسیقی هایهاونا رو منم گوش نمیدم از موسیقی های بی مفهوم خوشم نمیاد ولی ...

خوب موضوع اینه اون دسته موسیقی‌ها چیز خیلی عجیب غریبی نیستند که فکر کنید مثلاً حتما باید یک مشت آدم مست در حال فحاشی و... باشند تا منع شرعی داشته باشه!

بعضی‌ از مراجع تقلید احکام‌شون در این مورد خیلی سخت‌گیرانه است و بعضی کمی آسان‌تر گرفته‌اند؛ حالا یک نفر  اگر مقلد اون مرجع سخت‌گیر باشه  تو یک جمع و بگه من نمی‌خوام شنونده این چیزی باشم که گذاشتید؛ آیا تمسخر می‌شه یا تمجید که داره مطابق وظیفه شرعی‌اش مراعات می‌کنه؟!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه عزبزم منظورم به شما نبود شما خیلی با ادب توضیح دادی

مرسی عزیز دلم

شماهم برخورد خوبی داشتید

من خیلی عاشق این گفتگو ها هستم که شاید در مورد یه چیزی اختلاف عقیده باشه اما از شعور و فهم طرفین توهینی صورت نمیگیره

انگشت همسرتون بهتر شد؟

چو خدا بود پناهت ؛ چه خطر بود ز راهت؟                          به فلک رسد کلاهت ؛ که سر همه سرانی✨️

دقیقاا این نکته برای منم خیلی جالب بود همیشه اولین چیزی که شنیدیم اینه که اولین سوال و جواب راجب نما ...

دقیقا 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
با احترام نظر تون را نمی‌پذیرم اونی که تو میگی فقط یک بخش کوچکی از مذهب است

همین جزییات مذهب و دین رو تشکیل میدن دیگه

چو خدا بود پناهت ؛ چه خطر بود ز راهت؟                          به فلک رسد کلاهت ؛ که سر همه سرانی✨️

مرسی عزیز دلمشماهم برخورد خوبی داشتیدمن خیلی عاشق این گفتگو ها هستم که شاید در مورد یه چیزی اختلاف ع ...

ممنونم عزیزم خداروشکر خوبه 🌹💕❤️

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

مثل اکثر قشر خاکستری هستین سفت و سخت نیستید ولی پایه ذهنتون اسلامه 

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

عزیزم خیلی زیبایی عکست هنوز مونده اما مشکلی نداری بمونه تاپیک؟

ای واااای مونده؟!؟؟؟

تروخدا نی نی یار رو تک کنید 

صفحه چند؟

اگه تو تاپیکی نظر دادم که خودت صاحب اون تاپیک نیستی و نظرت با نظر من مخالفه و نمیتونی اونو مودبانه بیان کنی پس هیچوقت ریپلایم نکن وگرنه دعوامون میشه🤷🏼‍♀️اگه سئوالی ازم پرسیدی یا تکم کردی یا نظری دادی که ریپلایتو جواب ندادم بدون یا تاپیک ترکیده و یا کاربریم معلق شده به لطف نی‌نی‌ یار😒🩵 وگرنه حتما جواب میدم و نمی‌ذارم دلت بشکنه 🥺😂🩷 

بچه ها لطفا صفحه ۸رو چک کنید ببینید عکس من مونده؟😢

اگه تو تاپیکی نظر دادم که خودت صاحب اون تاپیک نیستی و نظرت با نظر من مخالفه و نمیتونی اونو مودبانه بیان کنی پس هیچوقت ریپلایم نکن وگرنه دعوامون میشه🤷🏼‍♀️اگه سئوالی ازم پرسیدی یا تکم کردی یا نظری دادی که ریپلایتو جواب ندادم بدون یا تاپیک ترکیده و یا کاربریم معلق شده به لطف نی‌نی‌ یار😒🩵 وگرنه حتما جواب میدم و نمی‌ذارم دلت بشکنه 🥺😂🩷 

دقیقاا این نکته برای منم خیلی جالب بود همیشه اولین چیزی که شنیدیم اینه که اولین سوال و جواب راجب نما ...

میدونید چرا؟

چون نماز و روزه مربوط به خداس و میشه حق‌الله 

اما حق‌الناس برای مردمه پس باید رفع بشه 

دقت کرده باشید تو همون برنامه کسایی که حق‌الناس داشتن و عذاب دیدن بعد برگشت شروع به نماز خوندن کردن و احکام خدا رو بجا آوردن 

خدا گفته که ممکنه حق خودشو ببخشه ولی حق‌مردم رو تا جبران نکنه نمیبخشه

منم همیشه جدا از افکار دینی حس میکردم این کارا بد هست

عزمزم میشه صفحه ۸ رو چک کنی ببینی عکس من مونده یا نه؟

من قرآن نخوندم با معنی اما تو برنامه زندکی پس از زندکی همشون به حق الناس مال مردم خوردن اشاره داشتن ...

میدونی کی حق الناس میشه عزیزم اون وقتی که مردی با دیدن یه خانم بد حجاب علاقه ومحبتش نسبت به خانم خودش کم بشه یا این که یه جوون مجرد با دیدن یه خانم بد حجاب دلش بخواد و نداشته باشه و مجبور بشه یا خود ارضایی کنه یا زنا😢😢😢😢

پیامبر فرمودند: اولاد خود را زیاد کنید ،من فردای قیامت به کثرت شما بر سایر امت ها افتخار میکنم.