2777
2789
عنوان

نظرتون درباره عشق ابدی

617 بازدید | 36 پست

تا الان ماهرخ رو کمی دوسداشتم اونم رفتار دیشبش بشدت مسخره بود حسود پلاستیکی

فعلا فقط جذابیت نگار 

و سادگی و صدای ترانه

رو دوست دارم

اهم اهم من ۲۰ سالمه-یه دختر دانشجوِ تپل🥰میخوام اسمم رو عوض کنم اما بین  دو تا گزینه موندم چند وقته..! ممنون میشم نظزتو برام بگی🥰5 سال خواننده خاموش بودم:( از اونام ک جز خدا کسی ب چشم نمیاد! " میشه اگه امضامو خوندی برای حاجت رواییم ۳ تا صلوات بفرستی🥺♥️" اگه شد کامنتم لایک نکن مرسی ☺

طنازو دوست دارم

انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه  چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عشق ابدی بیشتر افسانه‌س، واقعیتش اینه که روابط زنده باشن باید تلاش کنن. ماهرخ اگه حسود شده، یعنی مشکل داره، باهاش رو راست باش. اگر فقط نگار و ترانه به دلت می‌شینه، شاید بهتره رو اون‌ها بیشتر تمرکز کنی و تکلیف خودتو مشخص کنی.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

همشون چرتن

اونکه بله😂

اهم اهم من ۲۰ سالمه-یه دختر دانشجوِ تپل🥰میخوام اسمم رو عوض کنم اما بین  دو تا گزینه موندم چند وقته..! ممنون میشم نظزتو برام بگی🥰5 سال خواننده خاموش بودم:( از اونام ک جز خدا کسی ب چشم نمیاد! " میشه اگه امضامو خوندی برای حاجت رواییم ۳ تا صلوات بفرستی🥺♥️" اگه شد کامنتم لایک نکن مرسی ☺

طنازو دوست دارم

وای نگو

اولا که گفتن اصالتش افغانیه

اون ب کنار

دوما خیلی خاله زنک و بی تربیت هستش.  ولکن این پسره هم نیس انگار از آسمون اومده😑😑ادا اطوارای زشتشون

گارد نگیرین ولی فیلم باحالیه واسه کسی وقتش فریه

بدبختی اینجاش من با اندک وقتی ک دارم هم میبینمش😂😂

عشق ابدی بیشتر افسانه‌س، واقعیتش اینه که روابط زنده باشن باید تلاش کنن. ماهرخ اگه حسود شده، یعنی مشک ...

وقتی از چت جی‌پی‌تی درباره عشق ابدی سوال می‌پرسم:

(ببخشیدا، ولی خیلی شبیه جوابای هوش مصنوعی بود😂💔)

یه‌روزی تنگِ غروبِ آسمون، می‌رم از شهرِ تو ای نامهربون.
به نظرم تا اینجا بی آزار ترین سودا بود

بی آزار نسبت به بقیه که بله صدرصد 

ولی بیشترین ضربه رو به خودش زد با انتخاب امیرحسین هول بیخود و موندن ب پاش

من سیاوشو از همه شرکت کننده‌ها بیشتر دوست دارم خیلی ساکت و بی‌حاشیه‌ست بنده خدا

کمی هم ی توطئه ریزی میاد ☺😂دعوا درست میکنه