kim_manel مدیر استارتر عضویت: 1402/10/10 تعداد پست: 2059 عنوان اینایی رو که میگیری چرا بعد که ولشون میکنی 61 بازدید | 6 پست این بچه هایی که بنا به عادت یا اجبار یکم بسته تر و محدوترن چرا بعد که حالا بزرگتر و مستقلتر میشن گندشون در میاد؟ اِنقدِ خوبی که حتی از عکسات درآد شعر؛؛؛نمیزارم ظرف بشوری مبادا که دستات خراب شه....👸🤎" 1404/03/02 | 16:21 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نامتناهی عضویت: 1402/02/03 تعداد پست: 475 چون براشون خیلی توضیح داده نشده و احتمالا به اجبار محدود شدن تجربیاتم در هر زمینه ای رو باهاتون به اشتراک میذارم در عوضش برای سلامتی و تعجیل در ظهور امام زمان عج الله صلوات بفرستید
nastaram عضویت: 1398/12/24 تعداد پست: 49166 حاصل همون محدودیتهیکم قدرت بگیرن و از زیر سلطه خارج بشن هر عملی ازشون سر میزنه. منصفانه تر این بود که هرکس تاوان نفهمی خودش را میداد..
kim_manel مدیر استارتر عضویت: 1402/10/10 تعداد پست: 2059 حاصل همون محدودیتهیکم قدرت بگیرن و از زیر سلطه خارج بشن هر عملی ازشون سر میزنه. دلم میسوزه بعضیاشون هم دست خودشون نیست اِنقدِ خوبی که حتی از عکسات درآد شعر؛؛؛نمیزارم ظرف بشوری مبادا که دستات خراب شه....👸🤎"
kim_manel مدیر استارتر عضویت: 1402/10/10 تعداد پست: 2059 چون براشون خیلی توضیح داده نشده و احتمالا به اجبار محدود شدن دلم میسوزه بعضیاشون هم دست خودشون نیست اِنقدِ خوبی که حتی از عکسات درآد شعر؛؛؛نمیزارم ظرف بشوری مبادا که دستات خراب شه....👸🤎"
nastaram عضویت: 1398/12/24 تعداد پست: 49166 دلم میسوزه بعضیاشون هم دست خودشون نیست بله عزیزم اغلب دست خودشون نیستانگار عطش دارنیا حتی بعضیا اصلا راه و روش درست زندگی کردن رو نمیدوننچون نگفتن فلان مسئله رو چرا سمتش نروفقط گفتن نرو منصفانه تر این بود که هرکس تاوان نفهمی خودش را میداد..
منتظر_فردا_نیستم عضویت: 1403/02/02 تعداد پست: 1919 ببخشید اونروز جواب ندادم باور کن آنتنم رفت گلم حالا اگه بازم خواستی درخواستمو قبول کن بحرفیم فعلا تلاشمو میکنم تا ببینم چی پیش میاد...