2777
2789
من فقط فروفورت دئودونال و آسپیرین و ویتامین دی میخورم. امگا و کلسیم و پریناتال هم میخوردم که بخاطره ...

اخه اگه مولتی و امگا نباشه بچه باهوش نمیشه که

همش نگرانم  بچم کم هوش باشه چون اینا رو نخوردم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه اگه مولتی و امگا نباشه بچه باهوش نمیشه کههمش نگرانم بچم کم هوش باشه چون اینا رو نخوردم

جای امگا ماهی زیاد بخور کشک و شیر و ماست اینجور چیزا که میدونی ویتامین‌هایی مثل اون قرصا رو تامین میکنه بخور من چون کلسیم نمیخورم شیرم نمیتونم بخور کشک و ماست و دوغ میخورم به جای امگاهم ماهی و میگو میخورم حبوبات زیاد میخورم 

والا منم فقط اهن ک کلسیم داد با اینکه متخصص 

هفته پیش رفتم پیش ماما گفتم دارو ندارم گف متخصصا فک مکنن اینجا اروپاس و مردم رژیم غذایی غنی دارن براهمین دارو نمدن امگا و زینک و مولتی ویتامین دی و کلی تقویتی دیگ داد

جای امگا ماهی زیاد بخور کشک و شیر و ماست اینجور چیزا که میدونی ویتامین‌هایی مثل اون قرصا رو تامین می ...

هر چه قدرم بخورم تامین نمیشه بعدشم ماهی که نمیشه همش خورد 

همین ویتامین دی و اهنم که میخورم به زور قرص یکی دو عدد رفته بالا نه بیشتر

ولی غصه نخور خودت میتونی ویتامین تهیه کنی بخوری یا پیش ی دکتر دیگم برو من الان هم تحت نظر متخصصم هم ...

دیه الان دیر شده فایده ای نداره ۳۲ هفته ام

اون موقع که مغز بچه تشکیل می‌شد باید میخوردم

هر چه قدرم بخورم تامین نمیشه بعدشم ماهی که نمیشه همش خورد همین ویتامین دی و اهنم که میخورم به زور قر ...

خوب پس یعنی داروهام خ تاثیر روت نداشته پس غصه اش رو نخور.من از اول دارم ویتامین دی میخورم چند روز پیش آزمایش دادم ویتامین دی از همه کمتر بود۱۸بودم

دیه الان دیر شده فایده ای نداره ۳۲ هفته اماون موقع که مغز بچه تشکیل می‌شد باید میخوردم

ن دیر نیس از ۵ ماه ب بعد ویتامین شروع میشه 

ب خودت استرس نده انشالا ب سلامتی زایمان میکنی ی بچه شیطون و زرنگ و تپل میاد تمام نگرانی هات تموم میشه دختر یا پسر سزارینی یا طبیعی

خوب پس یعنی داروهام خ تاثیر روت نداشته پس غصه اش رو نخور.من از اول دارم ویتامین دی میخورم چند روز پی ...

چرا قرصا جذب نمیشن؟ علتش چیه؟ منم ویتامین دی و اهنم همیشه کمه حتی با قرص

ن دیر نیس از ۵ ماه ب بعد ویتامین شروع میشه ب خودت استرس نده انشالا ب سلامتی زایمان میکنی ی بچه شیطون ...

دختر

فعلا معلوم نیست زایمانم

یعنی بودن کسایی که مولتی ویتامین نخوردن و هوش بچه هاشون خوب بوده و سالم بوده؟