2777
2789
همدیگر رودوس داشتیددوطرفه؟

والله فقط یه بار کلاس هفتیم بودیم ابراز علاقه کردیم دیگه هیچی بینمون نبود فقط همبازی بودیم

تااینکه کلاس۱۲ که شدیم دیدم رو پروفایل واتساپش نوشته منوتو همبازی بودیم بچگیمون یادت میاد؟ 

الان ۲۴سالمونه طی این سالها هیچ حرکتی ازش سر نزد 

بنظرت منو دوس داشته یا نه؟ 

والله فقط یه بار کلاس هفتیم بودیم ابراز علاقه کردیم دیگه هیچی بینمون نبود فقط همبازی بودیمتااینکه کل ...

اره دیگ ابراز احساسات بوده

منم بایکی از بچگی فامیل وهمبازی بودیم کلاس سوم ابتدایی روکتابم نوشت دوست دارم وازبچگی گفتن این دوتامال همن من زودترازدواج کردم الان جفتمون بچه داریم ولی من هیچوقت عاشقش نبودم امااون‌هنوزم باحسرت نگامیکنه و همه جامیگه این بی معرفت عشق اول واخرمنه😏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاش قبلش احساساتتومیسنجیدی متاسفانه هپوزدوسش داری اونم وقتی اینو گذاشته یعنی دوس داره دیگ💔

آخه وقتی نمیاد بگه من تا کی منتظرش بمونم محل نمیده اصلا

منم با نامزدم چندسال دوست بودیم موقعیت خوبی بود دوسش دارم اما پسرخالمو نمیتونم فراموش کنم

آخه وقتی نمیاد بگه من تا کی منتظرش بمونم محل نمیده اصلامنم با نامزدم چندسال دوست بودیم موقعیت خوبی ب ...

پس بیخیال برامنم همسنم بود وقتی ازدواج کردم تازه گفتن اع مامیخاستیم بعداون موقع۱۴سالش بودانتظارداشت من منتظرش بمونم بعدکلی هم دوس دخترداشت قیافه هم نداشت الان شوهرم یه موش می ارزه ب اون شمام بنظرت بچسب ب نامزدت اونم بدیهاشویادت بیارفراموش میشه حتماصلاحی بوده ک نشده