باید با هم صادق باشیم و صداقت اول کار مهمه ما الان دوران عقدیم اما مثلا امروز بحث دختر خالم شد گفتم نامزدیش بهم خورد چون داخل دوران نشون دختر خالم گفت من افسرده ام پسره ولش کرد خودش هم خیلی تاکید داره اگه دختر یا چ پسر مشکلی دارن باید قبل عقد بگن و صداقت خیلی مهمه حالا من بالاتنه ام خیلییییییی کوچکه جوری که روی لباس بدون اسفنجی صاف حس میکنم باید بهش میگفتم و ی دروغگوم حس خیلی بدی دارم حس گناهکارا تروخدا راستش بگید من کارم اشتباه بوده ؟!
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
نه عزیزم نیازی نیست بهش چیزی بگی( مشکل اعصاب و اینا فرق داره )فقط حساسش میکنی شاید اون به این چیزا حساس نباشه و این که همه توی اندامشون مشکلی دارن هیچ کس نمی تونه کسی رو پیدا کنه همه چی تمام مگر این که عمل کرده باشه
میگم از رو لباس خیلی بده صاف باز حداقل بدون لباس ی برجستگی هست
دقیقا بذار همینو ببینه وگرنه بعدا خیلی تو ذوقش میخوره و حتی ممکنه دعوا راه بندازه که دروغ گفتی. الان ببینه میتونی بگی تاثیر لباسهای مختلفه و هرکسی مدلهای مختلف میپوشه و...
فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم... تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.