باید با هم صادق باشیم و صداقت اول کار مهمه ما الان دوران عقدیم اما مثلا امروز بحث دختر خالم شد گفتم نامزدیش بهم خورد چون داخل دوران نشون دختر خالم گفت من افسرده ام پسره ولش کرد خودش هم خیلی تاکید داره اگه دختر یا چ پسر مشکلی دارن باید قبل عقد بگن و صداقت خیلی مهمه حالا من بالاتنه ام خیلییییییی کوچکه جوری که روی لباس بدون اسفنجی صاف حس میکنم باید بهش میگفتم و ی دروغگوم حس خیلی بدی دارم حس گناهکارا تروخدا راستش بگید من کارم اشتباه بوده ؟!
عوارض ندارع هزینش چقدره ؟و اینکه ببخشید سایر فبلت چند بود کاش میشد یواشکی عمل کنم نه خانوادم بفهمه ...
چرا بگو برای عروسیم میخوام لباس عروسم زشت وایمیسته،مامانتو راضی کنی به بقیه ام اصلا نگو هزینه اش الان و نمیدونم ۶سال پیش سی تومن من طلاهامو فروختم عمل کردم پول پروتزش گرونه
عملش بخدا خیلی راحته من اصلا مادرشوهرمینا نفهمیدن هیشکی نمیدونه
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.