2777
2789
عنوان

از استعداد های مخفیتون بگید

230 بازدید | 30 پست

مثل اسکار مهران مدیری بود که مثلا گوششون تموم میدادم استعداد های مخفی که به درد نمیخوره 

خودم تموم کردم حجم زیادی از نت در کنار از یک روز یا کمتر یک ساعت الان هم از بس تیک تاک نگاه کردم نتم رو به اتمام 😂😂😂

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دورغ آدم ها رو متوجه مشم از حرکت دست ها و چشم هاشون 

....

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

مثلا کسی جز خانوادم نمیدونن ک من شبو روزم در حال دعاکردنه واسه اینک ب ارزوم برسم سالهاست ی حاجتی دارم.. دیگ توان ندارم 

میشه ی صلوات بفرستین 🥺 بشع برام

دعا میکنی خدا منو عشقمو قسمت هم کنه و آرزوم با صلاح خدا یکی بشه 

احساسم میتونم کنترل کنم🤣🙂

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

خیلی استعدادها دارم .

همشونم  هیچ شدن .

مثلا یه کتاب ۳۰۰ صفحه رو میتونم توی یه روز حفظ کنم .

قران رو توی سه روز و نیم ختم کردم 

رانندگی بلدم   اما رانندگی نمیکنم 

ترزیقات بلدم  در حد عالی . هیچکس دردشو نمیفهمه . اما مدرک ندارم  بیرون یاد گرفتم .

مهارت شنیداری قوی 

دیداری قوی 

و....

اما هیچ . بیکارو الاف میگردم 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

میتونم زبونم به دماغم برسونم💔