یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اره تازه زدم اره موافقم هرچی بی خیال تر بهتر تقریبا بی خیال بودم این ماه ولی نشد
نه نبودی چون اگه بودی بیبی چک نمیزدی اصلا از الان به این فکر کن که اینماهم پریود میشی سر خودتو با چیزای دیگه بجز علایم بارداری و بارداری و بیبی چک مشغول کن ایشالا که یهو میفهمی بارداری و کلی ذوق زده میشی و بسپار دست خدا و مدام تکرار کن با خودت که خدایا هر چی به صلاحمه
توت فرنگی مامان میدونم که خیلی زود خدا تو رو بهم هدیه میده من صبرم زیاده واسه داشتن تو عشق مادر 🍓💖
بله عزیزم من هشت ماهه اقدامم اوایل مثل شما خیلی ناراحت میشدم و حتی گریم میگرفت ولی بعداً فکر کردم که شاید الان وقتش نیست و اگه اصرار کنم یه وقت خدایی نکرده یه مشکلی پیش بیاد برای خودم یا بچه پس دیگه سپردم دست خدا و گفتم هر موقع وقتش شد و به صلاحم بود 😇
توت فرنگی مامان میدونم که خیلی زود خدا تو رو بهم هدیه میده من صبرم زیاده واسه داشتن تو عشق مادر 🍓💖