2777
2789
عنوان

بی بی چک

197 بازدید | 34 پست

روز ۲۳سیکلم بود امروز بی بی چک زدم منفی بود 😭 

خیلی عجولم طاقت نیاوردم زدم اما اگر باردار بودم حداقل یه هاله مینداخت !

شانس ندارم😞

خدایا دوباره منتظر معجزت هستم 🥺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوره هام ۲۸روزه . ۵ماهیه اقدامم

زود زدی بیبی باید صبر کنی از موعدت بگذره نشون نمی ده الان

توت فرنگی مامان می‌دونم که خیلی زود خدا تو رو بهم هدیه میده من صبرم زیاده واسه داشتن تو عشق مادر 🍓💖

خدا کنه عریزم برام دعا کن

دعا میکنم برات عزیزم ایشالا که مثبت بشه و باردار باشی 

ایشالا هر کی منتظر بچه است دامنش سبز بشه انتظار خیلی 

سخته 💔

توت فرنگی مامان می‌دونم که خیلی زود خدا تو رو بهم هدیه میده من صبرم زیاده واسه داشتن تو عشق مادر 🍓💖

دعا میکنم برات عزیزم ایشالا که مثبت بشه و باردار باشی ایشالا هر کی منتظر بچه است دامنش سبز بشه انتظا ...

ممنون گلم اره خیلییییی سخته 😞بی بی چک زدم منفی بود

ممنون گلم اره خیلییییی سخته 😞بی بی چک زدم منفی بود

امروز بیبی زدی دوباره ؟ ببین بنظرم تنها راهش اینه که بیخیال باشی و اصلا بهش فکر نکنی هر چه چقدر بهش فکر کنی دیرتر اتفاق میفته

امروز بیبی زدی دوباره ؟ ببین بنظرم تنها راهش اینه که بیخیال باشی و اصلا بهش فکر نکنی هر چه چقدر بهش ...

اره تازه زدم 

اره موافقم هرچی بی خیال تر بهتر تقریبا بی خیال بودم این ماه ولی نشد 

اره تازه زدم اره موافقم هرچی بی خیال تر بهتر تقریبا بی خیال بودم این ماه ولی نشد

نه نبودی چون اگه بودی بیبی چک نمیزدی اصلا از الان به این فکر کن که اینماهم پریود میشی سر خودتو با چیزای دیگه بجز علایم بارداری و بارداری و بیبی چک مشغول کن ایشالا که یهو میفهمی بارداری و کلی ذوق زده میشی و بسپار دست خدا و مدام تکرار کن با خودت که خدایا هر چی به صلاحمه 

نه نبودی چون اگه بودی بیبی چک نمیزدی اصلا از الان به این فکر کن که اینماهم پریود میشی سر خودتو با چی ...

ممنون عزیزم از حرفای قشنگت 😘 شما درست میگی 

ان شالله هرچی خدا بخاد

ممنون عزیزم از حرفای قشنگت 😘 شما درست میگی ان شالله هرچی خدا بخاد

خواهش میکنم عزیزم 💓

شما هم تو اقدامی ؟ دلنوشتتونو خوندم گریم گرفت😭

بله عزیزم من هشت ماهه اقدامم اوایل مثل شما خیلی ناراحت میشدم و حتی گریم می‌گرفت ولی بعداً فکر کردم که شاید الان وقتش نیست و اگه اصرار کنم یه وقت خدایی نکرده یه مشکلی پیش بیاد برای خودم یا بچه پس دیگه سپردم دست خدا و گفتم هر موقع وقتش شد و به صلاحم بود 😇

بله عزیزم من هشت ماهه اقدامم اوایل مثل شما خیلی ناراحت میشدم و حتی گریم می‌گرفت ولی بعداً فکر کردم ک ...

عزیزم ان شالله خدا بهت ببخشه یه نی نی سالم .. واقعا درست میگی 

مشکلتون چیه.