2777
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 219 بازدید | 34 پست
اره تازه زدم اره موافقم هرچی بی خیال تر بهتر تقریبا بی خیال بودم این ماه ولی نشد

من‌دوز ۲۳ منفی بود . روز ۲۷ به هاااال محو. 

اشتباه منو نکن.فک کن ک نیستی و قرارهدپریود بشی. روز ۲۸ برو اززمایش . درگیر نکن خودتو زیاد.میدونم دست خودت نیس..

ولی کنترل کن

من‌دوز ۲۳ منفی بود . روز ۲۷ به هاااال محو. اشتباه منو نکن.فک کن ک نیستی و قرارهدپریود بشی. روز ۲۸ بر ...

وااااای عزیزمممم😭یعنی امیدوار باشمممم ... همینجور دارم گدیه میکنم توروخدا دعا کن برام 😭

خدایا دوباره منتظر معجزت هستم 🥺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من‌دوز ۲۳ منفی بود . روز ۲۷ به هاااال محو. اشتباه منو نکن.فک کن ک نیستی و قرارهدپریود بشی. روز ۲۸ بر ...

درد پریودیم داشتی شما؟ 

عزیزم ان شالله خدا بهت ببخشه یه نی نی سالم .. واقعا درست میگی مشکلتون چیه.

ممنون عزیزم ایشالا خدا به جفتمون نظر کن مشکل خاصی ندارم تیروئیدم کنترل شدش تنبلی ام ندارم ولی دکتر گفت تا یک سال عادیه 

توت فرنگی مامان می‌دونم که خیلی زود خدا تو رو بهم هدیه میده من صبرم زیاده واسه داشتن تو عشق مادر 🍓💖

ممنون عزیزم ایشالا خدا به جفتمون نظر کن مشکل خاصی ندارم تیروئیدم کنترل شدش تنبلی ام ندارم ولی دکتر گ ...

اره عادیه شوهرت سالم ؟

آره شوهرمم سالمه شما همه آزمایشاتون خوب بوده؟

خداروشکر شاید استرس داری مانع بارداری میشه 

من خودم اره اما شوهرم هنوز ازمایش نداده این ماه پریود شدم باید آز بده 

خداروشکر شاید استرس داری مانع بارداری میشه من خودم اره اما شوهرم هنوز ازمایش نداده این ماه پریود شدم ...

دقیقاً استرس خیلی مانعه من دیگه بیخیال شدم از این ماه سپردم بخدا

توت فرنگی مامان می‌دونم که خیلی زود خدا تو رو بهم هدیه میده من صبرم زیاده واسه داشتن تو عشق مادر 🍓💖

اره. دارم.دعا کن همه جیز خوب پیش بره

ان شالله همه چی خوب پیش بره صحیح و سللمت بغل بگیریش فقط اینو بهت بگم زیاد ازمایش بتا نده خوب نیست بزار ازت بگذره تو ۷هفته برو سونو قلب گلم

من پریود شدم عزیزم😭

اااا عزیزم🥺 اشکال ندار خودتو ناراحت نکن حتما قسمت نبود ایشالا ماه دیگه برات دعا میکنم باردار بشی 💓