2777
2789
بایدم همین طور باشه👌👌👏👏👏 وظیفه مرد تامین پوشاک و خوراک و مسکن زنشه 👌

ببین تو که اخلاق منو میبینی من هیچ وقت از طاها درخواست نکردم پول میخوام یا وظیفه اش هم خرید لباس اینا خودش همیشه پول میریزه :)

خودم موافق اینم مخارج داخل خونه وظیفه یک خانم نیست حقیقتا 😅✅

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجانزده نخواهد کرد ..🤍

از دیو و دد ملولم و انسانم ارزوست،،،،

امروز کسی محرم اسرار کسی نیست ـ ما تجربه کردیم،کسی یار کسی نیست ـ هر مرد شتر دار،اویس قرنی نیست ـ هر شیشه گلرنگ،عقیق یمنی نیست  ـ بر مرده دلان پند مده،خویش میازار ـ زیرا که ابوجهل،مسلمان شدنی نیست ـ جایی که برادر به برادر نکند رحم ـ بیگانه برای تو برادر شدنی نیست ـ صدبار اگر دایه به طفل تو دهد شیر ـ غافل مشو ای دوست،که مادر شدنی نیست،،،،

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از کی تا الان یه خانم باید خرج خانواده رو بده ؟؟اون خانم شاغل هست پول برای خودشه خرج خودش میکنه اصلا ...

حواستون هست که این قانون فقط مال اسلامه؟!

هرچی دین تو جامعه کمرنگ بشه، اینم کمرنگ میشه

وگرنه کشورهای دیگه همه چی دنگی ه

مثلاً سفر برن، خرج بچه رو نصف نصف میدن.

یارو ساکن سوئد میگفت خیلی دیدم میریم رستوران ، یه زوج میان یکیشون پول نداره، نگاه می‌کنه. اون یکی برا خودش سفارش میده میخوره. در همون حین با هم گپ میزنن

کی میگه زیاده تو مگه آماره همه مردارو داری که اینتطور میگیمطعنم تاپیک اون آقا حالت طنز گونه بوده وگ ...

اطرافیان زیادن متاسفانه امار هم داره میگه پسرا 50 درصدشون پرنسس شدن!

تو فکر کن طنز بود:/

اخخ جووون 😍😍💃💃💃😂😂😂😂خداکنه انقد سرش گرم بشه کلا منو یادش بره 😂😂😂امیدوارم جاریت دقش بده😂� ...

انشالله😂😂😂

ببین تو که اخلاق منو میبینی من هیچ وقت از طاها درخواست نکردم پول میخوام یا وظیفه اش هم خرید لباس این ...

کااااملا موافقم عزیزم 😍👌 چقد هم عقیده هستیم 😍😘👏👏 بهترین کار میکنی عزیزم بایدم همین طور باشه👌

همچنین افرین شعور همسرت👏👏👏

کااااملا موافقم عزیزم 😍👌 چقد هم عقیده هستیم 😍😘👏👏 بهترین کار میکنی عزیزم بایدم همین طور باشه👌ه ...

قربونت برمم عزیزدلمیییی🫠🤍🤍🌱

حواستون هست که این قانون فقط مال اسلامه؟!هرچی دین تو جامعه کمرنگ بشه، اینم کمرنگ میشهوگرنه کشورهای د ...

عقاید متفاوته به نظر من واقعا کار مسخره هست که یه خانم شاغل وقتی میره سرکار بیاد پول شو بده به اقا که چی خرج اون اقا هم بده توی قسط های خونه هم کمک خرج اش بشه !!😐

اطرافیان زیادن متاسفانه امار هم داره میگه پسرا 50 درصدشون پرنسس شدن!تو فکر کن طنز بود:/

باو وجود اینکه معلومه زیر تاپبک به شوخی نظرشو کامنت کرد ولی باشه همون که تو واطرافیانت میگن درسته ۵۰درصد بیعار نشستن طرف کار کنه بیاره بده اینا بخورن

گر چه کنم دل بردارم من از تو مهر.                                 آن مهر بر که افکنم، آن دل کجا برم

فکر کن حقوقشو میده به شوخرش بعدازش پول تو جیبی می گیره😐یه نیم سکته رو رد کردم وقتی شنیدم

دقیقا منم سکته ریز کردم://