2777
2789
تروخدا زودتر پستش کن ژینا😂😂😂 تن و بدنم میلزره دوباره سروکله این ملعون پیداش نشه 😂😂😂😂

باشه وایسا یه جا خلوت منو سها گیرش بیاریم با پست پیشتاز میفرستم🤣

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجانزده نخواهد کرد ..🤍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره والا میبینی ترو خدا؟😐😐 چقد ملت پررو شدن 😐😂

و چقدر بدتر خانومایی که ازشون دفاع میکنن://

طاها حتی نمیدونه من چقدر در ماه درامد دارم 😂😂💔

از کی تا الان یه خانم باید خرج خانواده رو بده ؟؟اون خانم شاغل هست پول برای خودشه خرج خودش میکنه اصلا ...

ما تو دنیای ۱۰۰ سال گذشته نیستیم و تو دنیای امروز چیزی به اسم خانوم و آقا وجود نداره ‌ همه برای رفاه و زندگی به هر سبکی بتونن باید تلاش بکنن . 

درمورد مالیت مالی هم بستگی به قراردادشان خودشون داره . 

اگر قراره که خانوم کل وظایف داخل خونه رو هم به عهده داشته باشه قطعا تمام حقوقش برای خودش ولی اگر کار های خونه هم به طور مساوی تقسیم میشه پس حقوق هر دو هم تقسیم بر ۲ میشه . 

تعدادشون متاسفانه زیادهه👌💔

کی میگه زیاده تو مگه آماره همه مردارو داری که اینتطور میگی

مطعنم تاپیک اون آقا حالت طنز گونه بوده  وگرن اون استیکر خنده نبود حالا تو جدی گرفتیش مقصر ما نیستیم که

گر چه کنم دل بردارم من از تو مهر.                                 آن مهر بر که افکنم، آن دل کجا برم

بندازینش تو گونی😂😂😂😂 با جت بفرست همون ادرسی که گفتم خیر ببینی خواهر 😂😂😂

چشمم تا دو روز اینده ارسال میشه😂😂

می خواستم بگم مگه اون خانم مغز درازگوش خورده پولشو بده به جنابعالی ولی دیدم چندمورد از اطرافیانم این ...

واای ماهم اطراف مون اینجور زنا کم نیستن متنفرم://😂💔

در حقیقت ازدواج شده بده بستون البته نه همه ازدواج ها

دلم میخواد مغزم رو از سرم دربیارم و بذارم جلوم، براش یه لیوان چایی🧠☕️ بریزم و بگم عزیز من میشه انقدر به همه چیز فکر نکنی؟ میشه بیخیال شی و انقدر من و خودت رو اذیت نکنی؟ چون واقعا داری نابودم میکنی!🤕

هستن این مردا اما همشون اینجوری نیستن 

مخصوصا این کامنتارو میذارن تو مجازی که خانوما عصبی بشن 

اونی که نور امیده میگن از خدا رسیده 😍😍😍😍😍😍💃💃💃💃💃💃💃♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️خودزنی فقط اونجا که وقتی حقیقتو میکوبن تو صورتت 🥲 برای خالی کردن خودت باز  مشخصات خودتو میدی😂 خدایا مرسی که هستی😍 برای همه چیز شکر😍    ایرانی شاید از اسب بیفته اما از اصل هرگززززر😎😍😍😍