2777
2789
عنوان

حکم‌ جلب شوهرم

947 بازدید | 33 پست

من و همسرم داریم جدا میشیم 

توی این پروسه جدایی هر کاری بگید کرد برای نابود کردنم و خیلی اذیت شدم الانم نوبت منه اذیت کنم حکم جلبشم گرفتم ولی روم نمیشه اجراش کنم حس بدی دارم برا اینکه چن ماهه اخیر رو توی خونه ای که برا تمکین اجاره کرده بود زندگی کردیم رفتارشم بد نبود یه دختر هم داریم 

مثلا موقعی که از سر کار میاد یا میخواد بره باید زنگ بزنم بیان ببرنش جلو دخترم حس خیلی بدیع نمیدونم چجوری بهش غلبه کنم

خوش بحالت چه موقعیت خوبی چجوری حکم جلبشو گرفتی 

نی نی یار خواهش میکنم تووخدا قسمت میدم تعلیقم نکن من نمیدونم چیا تو نی نی سایت ممنوعه اگه خطایی کردم یک هشدار بده دیگه هیچوقت اونکارو نمیکنم من از سال ۹۵ توسایت بودم ولی هی تعلیق شدم سرچیزای الکی.تاریخ تولدمم الکی زدم.درخاست دوستی ندین اصلا پذیرفته نمیشه مخصوصا آقایون خجالت بکشید عه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یاد اذیتاش بیوفت

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

نکن اینکارو، بخاطر دخترت، خیلی زشته اینکار، بالاخره یه مدت با هم بودین ، 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
خوش بحالت چه موقعیت خوبی چجوری حکم جلبشو گرفتی

برا مهریس 

دو ساله دارم له له میزنم برا این لحظه که فقط یکم انتقام بگیرم دلم خنک بشه چون موقع تخلیه خونه با مامور کلانتری اومد جهیزیم رو بیرون کرد جهیزیه ای با عشق برده بودم خونش

ولی الان …….میگم کاش توافق کرده بودم تموم میشد کار به اینجا نمیرسید من اصلا آدمش نیستم

دخترت پیش پدرشه؟

اگ میدونی پدرش سلامت روان نداره اتفاقا اینکارو بکن چون قوی بودن و الگوی خوبو ازتویادبگیره ضعیف نباشه

الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

اگه جدا میشی دیگه چرا باهم زندگی کردین؟حکم جلب برای چیه؟

والا یه سری وکیل احمق گفتن زندگی بکن نتونه عدم تمکینت رو بگیره تحت فشار قرار میگیره راحت‌تر طلاقت میده 

نکن اینکارو، بخاطر دخترت، خیلی زشته اینکار، بالاخره یه مدت با هم بودین ،

اره ولی اخه از اونطرفم چاره ای ندارم اگه جلب نکنم به حقم نمیرسم و پروسه طلاقم خیلی طولانی میشه😢