2777
2789

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

کلا مام بستگی داره چی باشه

دئودورانت ها فاقد الومینیوم هستن و ضرری ندارن و جلوی تعریقو نمیگیرن

ولی ضدتعریق ها ترکیباتشون متفاوته و چند تا منبع هست که میگه باعث ایجاد بیماری میشن . اما اونا هم خیلی قطعی نیستن صرفا تجربه بعضی افراده .

پس استفاده از دئودورانت ها موردی نداره ولی ترکیباتشم چک کنین که الکل و الومینیوم و پارابن نداشته باشه

سوال در مورد روتین و لوازم ارایشی و بهداشتی داشتید ریپ بزنین یا در تاپیک سوالات ارایشی ازم بپرسید💄🎀

آخه چه صرری میتونه داشته باشه؟!یه مام قوی بهم پیشنهاد میدین هر مارکی میخرم اثر نداره

اگه تعریقتون بیش از حد هست میتونین کرم ضدتعریق کلیون بزنین خیلی قویه .

اگه قابل کنترل هست میتونین از ضدتعریق رکسونا - ایوروشه - نیوا استفاده کنین

سوال در مورد روتین و لوازم ارایشی و بهداشتی داشتید ریپ بزنین یا در تاپیک سوالات ارایشی ازم بپرسید💄🎀

کلا مام بستگی داره چی باشه دئودورانت ها فاقد الومینیوم هستن و ضرری ندارن و جلوی تعریقو نمیگیرن ولی ض ...

الکل و آلومینیوم و پارابن نداشته باشه کاملا بی خطره؟چون من کمی حساسم

اگه تعریقتون بیش از حد هست میتونین کرم ضدتعریق کلیون بزنین خیلی قویه . اگه قابل کنترل هست میتونین از ...

من کلا زیاد عرق میکنم مام هم هر چی بزنم زیر بغل لباس بازم عرق میشه و بدم میاد زیاد حساس شدم

برای پوست چرب چی پیشنهاد میدی بزنم برق نزنه مخصوصا بعد ارایش؟