2777
2789
عنوان

مام زیر بغل

| مشاهده متن کامل بحث + 261 بازدید | 26 پست
من که استفاده میکنم فوقش یه چند سال زودتر میخوام بمیرم بهتر از اینکه بعدا بگن خدابیامرز بو گه میداد

😂😂😂

دختر شمالم😍🌱دانشجوی زبان انگلیسی🌍عاشق اهنگ🎧ورزش💪🏻آشپزی🍕تو تاپیک های آشپزی و شیرینی پزی تگم کنید🩷🍡اگه حسکردی تنهاترینی این آیه رو به یاد بیار✨فانک باعیننا یعنی تو در پناه نگاه اویی✨حالا که تا اینجا اومدی یه صلوات برام میفرستی خانوم زیبآ🥹💗

الکل و آلومینیوم و پارابن نداشته باشه کاملا بی خطره؟چون من کمی حساسم

بله عزیزم چون تاثیری روی فعالیت غدد نداره مشکلی ایجاد نمیکنه

حتما موقع خرید چک کنین که ضدتعریق نباشه و اون ترکیبات هم داخلش نباشه

سوال در مورد روتین و لوازم ارایشی و بهداشتی داشتید ریپ بزنین یا در تاپیک سوالات ارایشی ازم بپرسید💄🎀

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اصلا ضرر نداره دیگه؟

نه اصن بیشتر مام ها ضررش فقط بخاطر همون پارابن و آلمینیومه..

وقتی داخل مام اون دوتا ماده نباشه ضرر نداره

زندگی همین است، روشنایی خفیفی که در تاریکی شب خاموش میشود!

من کلا زیاد عرق میکنم مام هم هر چی بزنم زیر بغل لباس بازم عرق میشه و بدم میاد زیاد حساس شدمبرای پوست ...

پس همون کرم ضدتعریق کلیون خوبه چون خیلی قویه

پرایمر مات کننده و پودر فیکس میتونن پوستتون رو مات کنن

پرایمر مات کننده میبلین

پودر فیکس فلورمار یا لگراند

همون پودر فیکس هم به تنهایی میتونه جلوی چربی و برق پوست رو بگیره

سوال در مورد روتین و لوازم ارایشی و بهداشتی داشتید ریپ بزنین یا در تاپیک سوالات ارایشی ازم بپرسید💄🎀

پس همون کرم ضدتعریق کلیون خوبه چون خیلی قویه پرایمر مات کننده و پودر فیکس میتونن پوستتون رو مات کنن ...

ممنون کرم رو حتما امتحان میکنم

پودر فیکس دارم زیاد استفاده نمیکنم مارکش یادم نیست ولی ربطی نداره دوباره برق میندازه پرایمر نزدم تا حالا اونو امتحان میکنم

ممنون کرم رو حتما امتحان میکنمپودر فیکس دارم زیاد استفاده نمیکنم مارکش یادم نیست ولی ربطی نداره دوبا ...

❤️❤️

قبل از میکاپ پوستتون رو با شوینده فومی بشورین و تونر کنترل چربی بزنین . کرم پودرتون حتما فاقد چربی باشه . خیلی کم از کرم استفاده کنین . پرایمر هم حتما نوع مات کننده باشه . پودرفیکستونم با پد بالشی روی پوست بذارین بمونه بعد فشرده اش کنین .

پس همون کرم ضدتعریق کلیون خوبه چون خیلی قویه پرایمر مات کننده و پودر فیکس میتونن پوستتون رو مات کنن ...

عزیزم این کرم ضد تعریق که پیشنهاد دادی فقط برای بوی بد عرقه؟ چون من مشکل بو ندارم حجم تعریق اذیتم میکنه

نه اصن بیشتر مام ها ضررش فقط بخاطر همون پارابن و آلمینیومه..وقتی داخل مام اون دوتا ماده نباشه ضرر ند ...

آخه این چت جی بی تیه میگه حتی آلومینیوم و پارابن داشته باشه باز ضرر ندارع تو می نی سایتم بعضیا نوشتن دور از جونمون مریض شدن من واقعا موندم

عزیزم این کرم ضد تعریق که پیشنهاد دادی فقط برای بوی بد عرقه؟ چون من مشکل بو ندارم حجم تعریق اذیتم می ...

هم بو هم میزان تعریق برای هر دوشونه

من خودم اسپری ضدتعریق باله آ میزنم خیلی راضیم . تعریقمو کلا صفر کرده ، اینم میتونه موثر باشه

یا کلا بوتاکس زیر بغل بزن دیگه میزان تعریق کنترل میشه .

آخه این چت جی بی تیه میگه حتی آلومینیوم و پارابن داشته باشه باز ضرر ندارع تو می نی سایتم بعضیا نوشتن ...

عزیزم ببخشید مخاطبتون من نبودم ولی ریپلای کردم🙏🏻 اون تحقیقاتی که نشون داده این ترکیبات مضر هست قطعی نیست و زیادم مورد تایید همه قرار نگرفته . بخاطر همین زیاد جدی گرفته نمیشه و صرفا برای احتیاط میگن که ضدتعریق نزنین

عزیزم ببخشید مخاطبتون من نبودم ولی ریپلای کردم🙏🏻 اون تحقیقاتی که نشون داده این ترکیبات مضر هست قطع ...

نه بازم دست شما درد نکنه من زیاد استفاده میکنم کمی زیر بغلم درد میکرد خیلی ترسیدم بخاطر اون میپرسم

نه بازم دست شما درد نکنه من زیاد استفاده میکنم کمی زیر بغلم درد میکرد خیلی ترسیدم بخاطر اون میپرسم

فدات عزیزم🩷 چیزی نمیشه ولی برای احتیاط همون دئودورانت بزنین