مظلوم68 مدیر عضویت: 1398/03/14 تعداد پست: 1584 عنوان آرزوی مرگ میکنم ازدست دخترم | مشاهده متن کامل بحث + 1043 بازدید | 69 پست شبها تا صبح دندون قروچه میکنه و وول میخوره اصلا خواب آروم نداره نمیدونم چشه اونقد شدید که منم نمیتونم بخوابم 1404/03/01 | 04:25 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مظلوم68 مدیر استارتر عضویت: 1398/03/14 تعداد پست: 1584 استرس داره،جلوش غر میزنید یا بحث و دعوا داریدمن داداشم اینجوری بود یه شب با حرص بیدارش کردم گفتم بسه ... آره بحث زیاد دارینم جلوش خیلی هم دعواش میکنیم یعنی دارمروانی میشم از بی خوابی هررررشب همینه
_littlemiss عضویت: 1399/08/04 تعداد پست: 341 چه مشکلی داشت دندونش؟این گریه نمیکنه ولی اصلا خواب عمیق نداره مداااام وول میخوره دندون قروچه میکنه ب ... باور کن مشکل لوزه داره. بالاترم بهت گفتم
انشتین عضویت: 1398/09/19 تعداد پست: 4469 جوری دندوناش فشارمیده که میگم الان تو دهنش میشکنه نمیدونم چه خاکی تو سرم بریزم هرچی هم میبرم دکتر عل ... احتمالا بین شما و شوهرت درگیری و ناراحتی وجود نداره؟ اینا بیشتر به خاطره فشاره روحی اتفاق میوفته
مظلوم68 مدیر استارتر عضویت: 1398/03/14 تعداد پست: 1584 سر این میخوای بمیری؟ هرررررشب همینه اصلا نمیزاره بخوابم الان ساعت چهارو نیم پنج دقیقه نزاشته بخوابم دیگه دارم روانی میشم
مظلوم68 مدیر استارتر عضویت: 1398/03/14 تعداد پست: 1584 احتمالا بین شما و شوهرت درگیری و ناراحتی وجود نداره؟ اینا بیشتر به خاطره فشاره روحی اتفاق میوفته آره باباش یه عصبی احمق که مدام بلند و با دعوا حرف میزنه و همش بحث داریم
قبرممم عضویت: 1397/06/11 تعداد پست: 11752 چه مشکلی داشت دندونش؟این گریه نمیکنه ولی اصلا خواب عمیق نداره مداااام وول میخوره دندون قروچه میکنه ب ... دندوناش خراب شده بود اصلا جنس دندوناش افتزاحه دختر منم تو خواب هم خرو پف بلند هم نفس های عمیق. میکشید بخور سرد میزاریم براش تنفسش طبیعی میشه دندون قروچه هم داره ولی خیلی زیاد نیس
مظلوم68 مدیر استارتر عضویت: 1398/03/14 تعداد پست: 1584 باور کن مشکل لوزه داره. بالاترم بهت گفتم پیش چه دکتری باید ببرم؟چنتا بردم علتش پیدا نکردن آخر سر گفتن شاید استرس داره
مظلوم68 مدیر استارتر عضویت: 1398/03/14 تعداد پست: 1584 دندوناش خراب شده بود اصلا جنس دندوناش افتزاحه دختر منم تو خواب هم خرو پف بلند هم نفس های عمیق. میکشی ... این که دندوناش ظاهرا سالمه آرزو دارم یه شب مثل بچه ها آرومو راحت بخوابه مدداااام وول میخوره دندوناش با قدرت بهدهم فشار میده روانیم کرده
_littlemiss عضویت: 1399/08/04 تعداد پست: 341 پیش چه دکتری باید ببرم؟چنتا بردم علتش پیدا نکردن آخر سر گفتن شاید استرس داره گوش و حلق و بینیببین پسر منم یه مدت دیوانم کرده بود شبا. اصلا همش وول میخورد نمیتونست بخوابه تندتند مریض میشد . یا خرخر میکرد بیشتر، دندان قروچه کمتر. یه مشکلی هست به اسم آپنه خواب. تنفس قطع میشه یکم و بچه نمیتونه راحت بخوابه علتشم بزرگ شدن لوزه ها و عفونت میتونه باشه
مایسا403 عضویت: 1403/06/12 تعداد پست: 9035 بردمش دکتر هزارتا آزمایش داد گفت چیزیش نیست علتش پیدا نمیکنن اصلا نمیخوبه دائم وول میخوره و دندوناش ... روانشناس یا روانپزشک اطفال ببرشمنم پسرم همینطوری هست دندون پزشک گفت باید ببرمش روانشناس یا روانپزشک اطفال، از اضطرابه و باید اضطرابه رفع بشه نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲
مظلوم68 مدیر استارتر عضویت: 1398/03/14 تعداد پست: 1584 خب چون ممکنه دندوناش بشکنهاز این ارتودنسی ژله ایا شبا بزاره که هم صداش اذیت نکنه هم دندوناش اسیب نبی ... جدا نمیخوابه اگر چشمش بازبشه و من نبینه کل ساختمون میزاره رو سرش از گریه
مظلوم68 مدیر استارتر عضویت: 1398/03/14 تعداد پست: 1584 روانشناس یا روانپزشک اطفال ببرشمنم پسرم همینطوری هست دندون پزشک گفت باید ببرمش روانشناس یا روانپزشک ... شما بردین بهتر شد؟
_littlemiss عضویت: 1399/08/04 تعداد پست: 341 حالا تو که این همه دکتر بردی ببر گوش و حلق و بینی چک کن علائم بد خوابیدناشو بگو. فوقش یه عکس میگیرن. میفهمی مشکل داره یا نه.
golesorati عضویت: 1398/02/14 تعداد پست: 3625 حتما انگل داره سرکه خمری بده بخوره ببر دکتر السلام علیک یابقیه الله فی ارضه براظهورامام زمان صلوات لطفا🌺
مظلوم68 مدیر استارتر عضویت: 1398/03/14 تعداد پست: 1584 گوش و حلق و بینیببین پسر منم یه مدت دیوانم کرده بود شبا. اصلا همش وول میخورد نمیتونست بخوابه تندتند ... آره مدام برای چندثانیه انگار نمیتونه نفس بکشه بعد هی وول میخوره به خاطر لوزست؟