2777
2789
استرس داره،جلوش غر میزنید یا بحث و دعوا داریدمن داداشم اینجوری بود یه شب با حرص بیدارش کردم گفتم بسه ...

آره بحث زیاد دارینم جلوش خیلی هم دعواش میکنیم یعنی دارم‌روانی میشم از بی خوابی هررررشب همینه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جوری دندوناش فشارمیده که میگم الان تو دهنش میشکنه نمیدونم چه خاکی تو سرم بریزم هرچی هم میبرم دکتر عل ...

احتمالا بین شما و شوهرت درگیری و ناراحتی وجود نداره؟ اینا بیشتر به خاطره فشاره روحی اتفاق میوفته

احتمالا بین شما و شوهرت درگیری و ناراحتی وجود نداره؟ اینا بیشتر به خاطره فشاره روحی اتفاق میوفته

آره باباش یه عصبی احمق که مدام بلند و با دعوا حرف میزنه و همش بحث داریم

چه مشکلی داشت دندونش؟این گریه نمیکنه ولی اصلا خواب عمیق نداره مداااام وول میخوره دندون قروچه میکنه ب ...

دندوناش خراب شده بود اصلا جنس دندوناش افتزاحه 

دختر منم تو خواب هم خرو پف بلند هم نفس های عمیق. میکشید بخور سرد میزاریم براش تنفسش طبیعی میشه 

دندون قروچه هم داره ولی خیلی زیاد نیس 

دندوناش خراب شده بود اصلا جنس دندوناش افتزاحه دختر منم تو خواب هم خرو پف بلند هم نفس های عمیق. میکشی ...

این که دندوناش ظاهرا سالمه آرزو دارم یه شب مثل بچه ها آروم‌و راحت بخوابه مدداااام وول میخوره دندوناش با قدرت بهدهم فشار میده روانیم کرده

پیش چه دکتری باید ببرم؟چنتا بردم علتش پیدا نکردن آخر سر گفتن شاید استرس داره

گوش و حلق و بینی

ببین پسر منم یه مدت دیوانم کرده بود شبا. اصلا همش وول می‌خورد نمیتونست بخوابه تندتند مریض میشد . یا خرخر می‌کرد بیشتر، دندان قروچه کمتر. 

یه مشکلی هست به اسم آپنه خواب. تنفس قطع میشه یکم و بچه نمیتونه راحت بخوابه علتشم بزرگ شدن لوزه ها و عفونت میتونه باشه

بردمش دکتر هزارتا آزمایش داد گفت چیزیش نیست علتش پیدا نمیکنن اصلا نمیخوبه دائم وول میخوره و دندوناش ...

روانشناس یا روانپزشک اطفال ببرش

منم پسرم همینطوری هست 

دندون پزشک گفت باید ببرمش روانشناس یا روانپزشک اطفال،‌ از اضطرابه و باید اضطرابه رفع بشه 

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

خب چون ممکنه دندوناش بشکنهاز این ارتودنسی ژله ایا شبا بزاره که هم صداش اذیت نکنه هم دندوناش اسیب نبی ...

جدا نمیخوابه اگر چشمش بازبشه و من نبینه کل ساختمون میزاره رو سرش از گریه

گوش و حلق و بینیببین پسر منم یه مدت دیوانم کرده بود شبا. اصلا همش وول می‌خورد نمیتونست بخوابه تندتند ...

آره مدام برای چندثانیه انگار نمیتونه نفس بکشه بعد هی وول میخوره به خاطر لوزست؟

2790
2778
2791
2779
2792