2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما بردین بهتر شد؟

هنوز نبردم 

دندونپزشک گفت بهت آدرس میدم و...

بعد کار دندون خودم تموم شد یادم رفت آدرس بگیرم 

دوباره باید برم پیش دندونپزشک آدرس دکتری که مد نظرش بود رو بگیرم 

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

دختر منم قبلا اینجوری بود بعضی شب ها وحشتناک ولی الان تنش های زندگیمون کم شده شما گفتی دقت کردم کامل ...

باباش خیییلی عصبیه همش دعوا میکنه و با دادفریاد حرف میزنه خدا لعنتش کنه

بردمش دکتر هزارتا آزمایش داد گفت چیزیش نیست علتش پیدا نمیکنن اصلا نمیخوبه دائم وول میخوره و دندوناش ...

لوزه نداره؟؟؟ 

پیش دندانپزشک بردیش فکش رو بررسی کنه؟

بی تو مهتاب شبی باز از آن کوچه گذشتم... 
هنوز نبردم دندونپزشک گفت بهت آدرس میدم و...بعد کار دندون خودم تموم شد یادم رفت آدرس بگیرم دوباره بای ...

من که دیگه دارم روانی میشم نه خودش میتونه درست بخوابه نه من

باباش خیییلی عصبیه همش دعوا میکنه و با دادفریاد حرف میزنه خدا لعنتش کنه

خب دیگه دنبال علتش نباش 

پس بجای بچه , شوهرتو ببر روانپزشک 

چند سالته بچت؟ دختره یا پسر؟

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

دندوناش خراب شده بود اصلا جنس دندوناش افتزاحه دختر منم تو خواب هم خرو پف بلند هم نفس های عمیق. میکشی ...

ببین لوزه نداره؟یعنی لوزه سومش بزرگ نیست؟

بی تو مهتاب شبی باز از آن کوچه گذشتم... 
آره مدام برای چندثانیه انگار نمیتونه نفس بکشه بعد هی وول میخوره به خاطر لوزست؟

حدس میزنم. من تجربشو دارم. لوزه هم نباشه شاید عفونت سینوس یا پشت حلق ک نمیزاره بچه درست نفس بکشه و تنفسش منقطع میشه.باید درمان بشه تا درست بتونه بخوابه. ولی فعلا سرشو روی بالش بلندتر بزار. امیدوارم مشکلت زودتر حل بشه اول بخاطر بچه خودش چون اذیت میشه.

من که دیگه دارم روانی میشم نه خودش میتونه درست بخوابه نه من

اصلا چرا پیش هم مبخوابین خواهر من ؟

بعدم تقصیر باباشه که مدام جلوش دعوا میکنه و عصبیه

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

حدس میزنم. من تجربشو دارم. لوزه هم نباشه شاید عفونت سینوس یا پشت حلق ک نمیزاره بچه درست نفس بکشه و ت ...

منم بیشتر به خاطر خودش عصبی میشم اصلا خواب راحت نداره هیچ شبی تا صبح اروم نمیخوابه

2790
2778
2791
2779
2792