2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب دیگه دنبال علتش نباش پس بجای بچه , شوهرتو ببر روانپزشک چند سالته بچت؟ دختره یا پسر؟

دختر چهارسالشه.جلوش خیلی دعوا میکنیم شوهرم باید دلرو بخوره ولی نمیره دکتر

دختر چهارسالشه.جلوش خیلی دعوا میکنیم شوهرم باید دلرو بخوره ولی نمیره دکتر

گناه داره طفلی خودت رعایت کن حداقل 

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

گناه داره طفلی خودت رعایت کن حداقل

من رعایت میکنم ولی بابای احمقش اصلا همش گیرمیده کوچکترین چیز عصبانیش میکنه اصلا با لحن آروم حرف نمیزنه همش درحال داد زدن و دعواست

من رعایت میکنم ولی بابای احمقش اصلا همش گیرمیده کوچکترین چیز عصبانیش میکنه اصلا با لحن آروم حرف نمیز ...

تیرویید یا کم خونی نداره؟

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

جدا نمیخوابه اگر چشمش بازبشه و من نبینه کل ساختمون میزاره رو سرش از گریه

پس همون ارتودنسی ژله ای براش بزارید

تکنسین داروخانه💊                                                         مشاور پوست و مو👩🏻‍⚕                                                         میکاپ آرتیست مبتدی💄

نه چک شده.فقط قندخون ناستاش۹۶ بود بردم دکتر گفت زیر۱۰۰نرماله مشکلی نیست ولی اینجا میگن‌بالاست

اصلا ربطی به تیروئید و قند خون و انگل یا کم خونی نداره عزیزم حتما سرچش کن دلایلش رو بخون

نمیدونم با چه عقلی میان این سوالای غیر منطقی رو میپرسن نگران نباش این بیماری ها ربطی به حرکت فک توی خواب هیچ ربطی نداره

تکنسین داروخانه💊                                                         مشاور پوست و مو👩🏻‍⚕                                                         میکاپ آرتیست مبتدی💄

2790
2778
2791
2779
2792