2777
2789
عنوان

بچه چهل روزم ازدستم افتاد😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 805 بازدید | 52 پست

با صورت افتاده انشالله چیزی نیست بچه دوستم با سر افتاده بود دکتر گفته بود اینا سرشون نرمه چیزی نمیشه

یه مرد وقتی پولدار میشه فکر میکنه به زنان زیادی احتیاج داره ولی یه زن وقتی پولدار میشه فکر میکنه به هیچ مردی احتیاج نداره 💪درود بر زنان قدرتمند

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه همینه دیگه یه خاطره بد خودم دارم پسرم فکر کنم یکسال و نیم بود دویید رو سنگ اشپزخانه با صورت خورد زمین پیشانی اش اندازه گردو باد کرد زنگ زدم اورژانس گفت ببر بیمارستان خلاصه بردم این بیمارستان دستگاه اسکن نداشت بردم یکی دیگه دکتر دید سر اسکن کردن گفتن چیزی نیست خدا شاده با خستگی تمام رسیدیم خونه لباسامو در اوردم اومدم شینم رو مبل دوباره پسرم دویید همون شکلی با صورت افتاد رو سرامیک دیگه نشستم کف خونه زار میزدم ها زار🤦🏼‍♀️

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
عززیزم روی چی افتاد؟؟ فرش یا زمین؟؟ دکتر هر چی گفته بهش اعتماد کن نگران نباش یس هدیه بخون برای شهید ...

روفرش بود ولی خیلییی صداداد.... دکتر عمومی بود نمیدونم اعتماد کنم یان... کف استفراغ بیحالی یاتشنج داشت بیارش نوار مغذم نگرف