2777
2789
عنوان

چهره خوب

| مشاهده متن کامل بحث + 1091 بازدید | 91 پست
اینجا بیشترین فعالیتم میذه برای کسایی که بیماری دارن و سوال دارنوقتی وارد بیمارستان شدم با پرستار بخ ...

نگو اینجوری هر ادمی یه مدله یعنی چی نرمال نیستم عزیزم

یه جور حرف نزن انگار 60 سالته

بابا تازه اول جوونیته اینهمه تایم داری اینهمه زمان داری برو برای خودت زمان بذار 

حس زندگی رو بچش 

خداروشکر کن رشته مورد علاقت قبول شدی

سعی کن ارتباط بگیری چرا دوری میکنی 

اگه از یکی خوشت میاد از اخلاقش برو جلو سلام کن خودتو معرفی کن از اون بپرس 

بعد مثلا یه نکته مثبت ازش بگو مثلا چه چشمای زیبایی داری چون باعث میشه جو یکم صمیمی تر شه

<دارم برای همجنس خودت میگم> 

بعدش یکم صحبت کن و برو 

باز روز بعد دوباره بیا گرم سلام کن و درباره یه موضوعی حرف بزن

باز روز بعد همینطور تا اخر

بعد مگه شمارو گروه بندی نکردن برای استیودنتی؟ برای بیمارستان

کشیکات با یه نفر دیگه نیست 

چون دیگه حداقل کشیکا با دونفره 

یکم حس میکنم سخت میگیری تو دوست پیدا کردن گفتم بهت برو توی جوش هرجایی که ادم هست و فکر میکنی جوش بهت میخوره

«    ویوا لا ویدا   »                                                                         « زنده باد زندگی»                                                              سر اخر چیزی که به حساب می اید تعداد سالهای زندگی شما نیست بلکه زندگی است که در ان سالها کرده اید  

همین دیشب شیفت بودناصلا اعصاب برام نمونده اخهچند وقت پیش یک بیمار به خاطر اینکه دانشجو پرستاری توسط ...

میدونم چقدر شیفتا اعصاب خورد کنه 

من خودم دانشجوی دندونم ولی برادرم پزشکه مراحل تحصیلتون رو میدونم چه جوریه

ببین میفهمم چقدر خسته کنندست

ولی تو مقصر کار بد دیگران که نیستی هستی؟

بذار من بهت بگم از پرستاری که تو بخش جراحی زنان اومده بود داروهارو به جای اسم بر اساس شکلشون چیده بود و  به بیمار اشتباه دارو داده بود

اینقدر این اتفاقا میوفته که نگو باید خودتو عادت بدی دیگه به دیدن اینجور مشکلات که تقصیر تو نیست مخصوصا که بیمارستان اموزشیه

چقدره وارد بیمارستان شدی چند تا بخش رفتی؟

وارد اورژانس شدی؟

«    ویوا لا ویدا   »                                                                         « زنده باد زندگی»                                                              سر اخر چیزی که به حساب می اید تعداد سالهای زندگی شما نیست بلکه زندگی است که در ان سالها کرده اید  

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

رشبتون چیه؟ چه شغلی دارین؟چی شد که از ۱۶ سالگی وارد دانشگاه شدین؟بهتر نبود سنتونورو به هم کلاسی ها ن ...

دانشجو پزشکی ام

جهشی خونده بودم زودتر وارد شدم 

اصلا انتظار این برخورد و من نداشتم، تو حال هوای ارزوهام بودم ۱۶ سالم بود هم سن یک دختر دبیرستانی 

کل دوران دبیرستان و زندگیم و خلاصه کردم تو درس تصورم خیلی شیرین بود از دانشکده پزشکی 

درسته ۱۶ سالم بود از کاه کوه میساختم و انقدر ناراختی طبیعی نیست

دوران دبیرستان و با فکر به قبولی تو دری خلاصه کردم اصلا چیزی ازش نفهمیدم، روابط اجتماعی من خیلی پایین بوده و هست و با این فکر که من هنوز به بلوغ عقلی نرسیدم هر روز وارد دانشگاه میشدم

بهترین دوران زندگی من تو درس خلاصه شد الانم هیچی حز یک اعصاب داغون برام نمونده 

وقتی وارد بیمارستان شدم باز یکم بهتر بود سرم شلوغ میشد به چیزی فکر نمیکردم

نگو اینجوری هر ادمی یه مدله یعنی چی نرمال نیستم عزیزمیه جور حرف نزن انگار 60 سالتهبابا تازه اول جوون ...

رشتم و دوست دارم در واقع ارزو من همین بود

تصور من با واقعیت فرق داشت که این برای همه بود ولی برای من شدید تر بود یک سری اختلافاتی هم تو خانوادم بود که کلا دوران خوبی برام نشد

بله

میدونم چقدر شیفتا اعصاب خورد کنه من خودم دانشجوی دندونم ولی برادرم پزشکه مراحل تحصیلتون رو میدونم چه ...

هنوز باهاش کنار نیومدم

اخه انعقاد خون ... نمیدونم شاید حساسیت زیادی دارم

اره جراحی کودکان داخلی اورژانس اولیش بود بعد جراحی 

ولی خب بخش جراحی خیلی اروم بود ارامش عجیبی داشتم 

دانشجو پزشکی امجهشی خونده بودم زودتر وارد شدم اصلا انتظار این برخورد و من نداشتم، تو حال هوای ارزوها ...

ای بابا

من هر روز به خواهرم میگم دست از سر این بچه بردار

نزار بره تیزهوشان هزار تا کلاس دیگه

ولی کو گوش بدهکار

امید وارم موفق باشی

چه تخصصی میخوای بخونی؟

معمار و طراح داخلی ، مدرس. 

بهتره که کلاسای گروهی بری جایی که بتونی با بقیه ارتباط بگیری گیتار رو نمیدونم ولی ویالن که من رفتم ک ...

گیتار علاقه اولیه من بود از بچگی ولی خب بماند که هنوز بلد نیستم دوتا ارپژ بزنم!

گیتار بهم ارامش میداد اگرنه فکر نمیکنم همینم میرفتم

ای بابامن هر روز به خواهرم میگم دست از سر این بچه بردارنزار بره تیزهوشان هزار تا کلاس دیگهولی کو گوش ...

تخصص جراحی عمومی دوست دارم اما فعلا به بیهوشی فکر میکنم رقابت بالاس 

امیدوارم تا عمومی فعلا اعصاب برام بمونه 

رشته خواهرزادتون چیه؟ 

رشتم و دوست دارم در واقع ارزو من همین بودتصور من با واقعیت فرق داشت که این برای همه بود ولی برای من ...

هیچوقت تصورات ادما با واقعیت جور در نمیاد 

همه چیز هیچوقت نمیتونه عالی پیش بره

منم مشکلات شمارو زمان مدرسه داشتم من تلاشی نکردم برای تیزهوشان ولی توی ازمونش قبول شدم بقیه بچه ها همه بی نهایت کلاس رفته بودن ازمون داده بودن و حتی تابستون هفتم رو خونده بودن 

عملا حس میکردم یا من لایق اینجا نیستم یا اشتباهی قبول شدم

خلاصه دقیقا مشکلات شما 

الان دیگه غصه ی گذشته رو خوردن مشکلی رو حل نمیکنه میخوای هنوز غمگینش باشی؟ گفتم بهت محیطت رو تغییر بده دنبال دوست نگرد اونجا اگه پیدا نمیکنی برو کلاسای دیگه 

اگه فکر میکنی ذهت اشوبه بنویس 

یه دفتر بردار و از روزمرگیت بنویس باعث میشه ذهنت اروم شه

هنوز باهاش کنار نیومدماخه انعقاد خون ... نمیدونم شاید حساسیت زیادی دارماره جراحی کودکان داخلی اورژان ...

دیگه نمیشه کاریش کرد و مقصر تونبودی 

پس غصه نخور چشمات رو ببند و بگذر تو هرکاری میتونستی کردی 

جراحی خوبه مخصوصا ای ان تی 

ولی توی شهر ما خیلی سخته جوش انگار نظامی 

قشنگ  مثل سربازیه فقط سلام نظامی کم داره😂😂😂

گیتار علاقه اولیه من بود از بچگی ولی خب بماند که هنوز بلد نیستم دوتا ارپژ بزنم!گیتار بهم ارامش میداد ...

ویدیو های یوتیوب رو امتحان کردی؟

اموزش کامل گیتار رو داره میتونی یاد بگیری

تخصص جراحی عمومی دوست دارم اما فعلا به بیهوشی فکر میکنم رقابت بالاس امیدوارم تا عمومی فعلا اعصاب برا ...

بابا یکم دیگه تمومی صبر داشته باش

خواهر برادر یا دختر خاله ای کسی دورت نیست؟

هیچوقت تصورات ادما با واقعیت جور در نمیاد همه چیز هیچوقت نمیتونه عالی پیش برهمنم مشکلات شمارو زمان م ...

راستش امتحان نکردم

تا حالا برای دوستی با کسی پیش قدم نشدم 

یعنی یکبار شدم که انتخابم درست نبود