2777
2789
جامعه کثافت شده چرا نیاز دارن؟اگر منظورت برای ازدواجه من الان بگمهر کسی رو دیدم که قبل از ازدواج دوس ...

هرزگی از تعریف توعه، تو فوقش بتونی برای خودت حد و مرز بذاری نه برای به قول خودت ۸۰ ملیون نفر

بعدم من خودم مثال نقضی برای حرف تو هستم، ۱۰،۱۱ساله با همسرم هستم که ۳ سالشو دوست بودیم

رابطمونم روز به روز بهتر

بله ایشون غیر من با کسای دیگه ای دوست بوده، منم غیر ایشون با کسای دیگه ای دوست باشم

جامعه رو فقط خانواده و فامیل و دوستای تو تشکیل نمیدن

جامعه از این حرفا خیلی بزرگتره

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
خب خوبه کهاینهمه سال تو زندگیت توی رسانه های فارسی آزادی بیان ندیدی، یه بار ببین چه شکلیه و چه حسی د ...

من ترجیح میدم تو چهارچوب خودم زندگی کنم و تو زندگیم کلی محدودیت داشته باشم ولی یه ثانیم مثه اینا زنوگی نکنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره دفاع میکنم، راحت شدی؟تو و خانوادت خیلی خوبین ماها بد و مشکل دارمن از اولش گفتم سرتون تو کار خودت ...

طرز صحبت کردنت مثل اصلاح طلبا میمونه

کسی نگفت شما بدی ما خوب

تو الان خدایی به من بگو 

خیلی عادیه که دختر و پسر باهم دوست دباشن

آقا محرم و نامحرم بیخیال

مثلا میگیم برای ازدواج

خب اگه این با تو باشه با دخترای دیگه هم بوده و حتیییی وقتی ازدواج میکنی باز هم به این گندکاریاش ادامه میده

نمیبینی آمار طلاق مثل چی داره میره بالا؟بخاطر همیناس دیگه 

آره دفاع میکنم، راحت شدی؟تو و خانوادت خیلی خوبین ماها بد و مشکل دارمن از اولش گفتم سرتون تو کار خودت ...

مگه من گفتم خوانواده تو اینجورین؟؟؟😐 منم کاری به کار سما ندارم بشین از صبح تا شب نگاه کن کسیو تو قبر کس دیگه نمیزارن شما دفاع کردی ازش منم کوبیدمش  و تمام 

نه نه میتونستن تابستون پاییز یا حتی تو دی اینا پخش کننAt این برنامه باید تو خرداد باشهاکنم کاملا شان ...

ما ساده ایم شما راه راه

انگار مثلا فرقی به حال سازنده داره که محمدامین ۱۴ ساله امتحان دینشو پاس میکنه یا نه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
من ترجیح میدم تو چهارچوب خودم زندگی کنم و تو زندگیم کلی محدودیت داشته باشم ولی یه ثانیم مثه اینا زنو ...

صدق الله العلی العظیم

اول جملت چی گفتی؟ "من ترجیح میدم.."

همه ترجیحات خودشونو زندگی میکنن

تموم شد و رفت

هرزگی از تعریف توعه، تو فوقش بتونی برای خودت حد و مرز بذاری نه برای به قول خودت ۸۰ ملیون نفربعدم من ...

ایشالا به پای هم پیر شین.من که حرفی نزدم

قبلا همه چیز فرق میکرد با دوستیای الان کاملا متفاوت

مگه من گفتم خوانواده تو اینجورین؟؟؟😐 منم کاری به کار سما ندارم بشین از صبح تا شب نگاه کن کسیو تو قب ...

گفتی هر کی نگاه میکنه و طرفداری میکنه خودش و خانوادش اینجوری ان

حرفتو که نمیتونی عوض کنی

منظورت من بودم

دست پیش نگیر

اگرم قراره تو قبر خودت بخوابی به افراد دیگه و خانوادشون گمانه زنی نکن

ما ساده ایم شما راه راهانگار مثلا فرقی به حال سازنده داره که محمدامین ۱۴ ساله امتحان دینشو پاس میکنه ...

یعنیی واقعا هیچ فرقی نمیبینین

دیدن اینا ذهن بچه رو درگیر میکنه

اینکه با وجود این بچه به یع کشور عقب مونده تبدیل بشیم به حال اونا خیلی فرق نیکنه

ایشالا به پای هم پیر شین.من که حرفی نزدمقبلا همه چیز فرق میکرد با دوستیای الان کاملا متفاوت

چرا خیلی حرف زدی

منتها مثل اون دوستمون تا جواب مشنوین حرفتونو پس میگیرین

ما ساده ایم شما راه راهانگار مثلا فرقی به حال سازنده داره که محمدامین ۱۴ ساله امتحان دینشو پاس میکنه ...

هزارتا قصد و غرض دارن از ساختن این برنامه نحس شاید اینم یکیش باشه اگرم براشون مهم نباشه که دیگه از خودشون بی شرف تر وجود نداره 

سازنده پول گرفته

بعدشم کی از دینی حرف زد؟۱۴ ساله کجا بود؟

کلی دانش آموز کنکوری هستن که الان باید برای کنکور تیر ماه آماده باشن ۵۰ درصدشون دارن عشق ابدی میبینن همون ۱ ساعتی که میتونستن یک فصل حداقل درس بخونن

یعنیی واقعا هیچ فرقی نمیبینیندیدن اینا ذهن بچه رو درگیر میکنهاینکه با وجود این بچه به یع کشور عقب مو ...

ما کشور عقب مونده هستیم

اینو وقتی میفهمی که سفر بری چهار تا کشور خارجی و از عمق وجودت حس کنی از یه دهات دور افتاده وارد شهر شدی

به این حرفا نیست

شما به چیزای دیگه اعتراض کن نه یه برنامه ای که نه توی تلوزیون ایرانه نه سازنده‌ش ایرانه