2777
2789
ایشون یه کار در خلوت خودش میکنه که اذیتش میکنهمنم گفتم نکنولی من در کجا گفتم؟ توی سایت عمومی که اجاز ...

اصلا این مسائل به کنار...اینا دارن هر کاری میکنن تا بچها هر کاری کنن جز درس خوندم

آقا فصل امتحاناته

چرا باید موقع امتحانا این برنامه پخش بشه

میدونم اکثر مخاطبای عشق ابدی نوجوون هایی هستن که امتحان دارن بچه های دبیرستانی

پس اینو قبول کن که اینا همش برنامشونه حتی اعدام تتلو هم همینجور که البته اون مشکلش حل شد.

خیلیی ببخشیدا درسته جامعه امروزی روابط دختر و پسر خیلیی آزاد شدهولیی وقتی چهارتا چیز میبینی بخوای نخ ...

الان چیزی تو عشق ابدی دیدی تحریک شدی؟

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ایشون یه کار در خلوت خودش میکنه که اذیتش میکنهمنم گفتم نکنولی من در کجا گفتم؟ توی سایت عمومی که اجاز ...

ایشون شاید نگران خواهرش باشه شاید نگران برادر کوچکتر از خودش باشه اگر قرار باشه هرکی هرکاری کرد بکنه و بگه دوست دارم بقیه نکنن یا دوست دارم بقیه نگاه نکنن که سنگ روی سنگ بند نمیشه یه بچه ۱۲ساله چه میدونه اینا چیه میبینه فکر میکنه درسته ما باید برخورد کنیم 

اصلا این مسائل به کنار...اینا دارن هر کاری میکنن تا بچها هر کاری کنن جز درس خوندمآقا فصل امتحاناتهچر ...

وایییی دقیقا ما امروز امتحان داشتیم بچع ها میگفتن نشستیم به جای امتحان دوتا قسمتش دیدیم

بهشون گفتم واقعاا که یعنی انقد مهنه

اصلا این مسائل به کنار...اینا دارن هر کاری میکنن تا بچها هر کاری کنن جز درس خوندمآقا فصل امتحاناتهچر ...

بابا ولم کن😂 زمستون پخش میکردن میخواستی بگی چرا توی دهه فجر پخش کردن لابد میخواستن حواس مردم رو پرت کنن😂😂😂

تو یه کشور دیگه اصن ساخته میشه چیکار به امتحانات خرداد مدارس ایران دارن😂

این برنامه اتفاقا اصلا مناسب نوجوونا نیست و کاملا برنامه بزرگسال هستش یعنی زیر ۱۸ نباید ببیننش

بعدم متوجه نشدم، الان طرفدار تتلویی؟

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
شما نبین و نذار بچت ببینهحرف من غلطه؟نه والا نیستمن واقعا دارم میگم اگر انقدر اذیتتون میکنه نبینیدشم ...

تو داری ازش دفاع میکنی تو کامتای قبلت گفتی چه اشگالی داره من بچه ندارم و هنون ۲۵سالمم نشده ولی درک میکنم میفهمم که اینا واسه هیچ کسی قابل پسند نیست الا کسایی که خودشون و خوانوادشون اینطورن

ایشون شاید نگران خواهرش باشه شاید نگران برادر کوچکتر از خودش باشه اگر قرار باشه هرکی هرکاری کرد بکنه ...

آفرین

پس با بچه ها/خواهر برادر خودتون برخورد کنید

الکی گیر ندین به یه کاربر رندوم انگار اون مجبورتون کرده ببینید برنامه رو

هم میبینید هم غر میزنید؟ جلل خالق

اگرم نمیبینید که نمیدونید چی به چیه ولی بازم غر میزنید

درک نمیکنم

نه فکر نمیکنم فقط چهار تا دختر پسرنمن دو قسمت آخرشو دیدم اتفاقا و در جریان تمام روابطشون قرار گرفتمج ...

جامعه کثافت شده 

چرا نیاز دارن؟اگر منظورت برای ازدواجه من الان بگم

هر کسی رو دیدم که قبل از ازدواج دوستی داشته[نه روابط و این چیزا]مثلا با طرف چت میکرده و اینا

ازدواج ناموفق داشته جدا شدن 

پسری که قبل ازدواج دوست بشه باهات و بیش از حد باهم در ارتباط باشید

مطمئنا فقط با تو دوست نبوده

اصلا چرا باید همچین چیزایی رو ترویج بدن؟

به این میگن هرزگی پس یعنی تو میخوای با افتخار قبول کنی که هرزگی تو جامعه زیاد شده؟واقعا با کیا شدیم ۸۰ میلیون

وایییی دقیقا ما امروز امتحان داشتیم بچع ها میگفتن نشستیم به جای امتحان دوتا قسمتش دیدیمبهشون گفتم وا ...

همون دیگه قصد اصلیشون به جز ترویج این جور چیزا بین نوجوون ها اینه که دانش آموزا درس نخونن نتونن یه اره ای بشن و باعث فلاکت ایران بشن ایران نتونه پیشرفت کنه و کلی چیز دیگه که همش زیر سر موساده 

[QUOTE=382887894]الان چیزی تو عشق ابدی دیدی تحریک شدی؟[/QUOTEاون دیگه بستگی به ثبات خودت دارهولیی آز ...

خب خوبه که

اینهمه سال تو زندگیت توی رسانه های فارسی آزادی بیان ندیدی، یه بار ببین چه شکلیه و چه حسی داره

عادت کردین چوب و چماق سانسور بالاسرتون باشه

اگه به آزادی بیانه که آزادی بیان فیلم پو... خیلی بیشتره در دسترس همه هم هست ولی هیچکس بهش اعتراض نمیکنه

یه برنامه سرگرمی میسازن یهو همه معترض میشن

آفرینپس با بچه ها/خواهر برادر خودتون برخورد کنیدالکی گیر ندین به یه کاربر رندوم انگار اون مجبورتون ک ...

الان همه یه گوشی دارن که اکثر وقتا بهاش تنهان ما تا کی میتونیم جلوشونو بگیریم بعدام من تا حالا یه قسمتم ازش ندیدم حتی تیزرشم ندیدم فقط شنیدم که چیکار میکنن

بابا ولم کن😂 زمستون پخش میکردن میخواستی بگی چرا توی دهه فجر پخش کردن لابد میخواستن حواس مردم رو پرت ...

طرفدارش نیستم گی گفته 

دارم میگم اگر تتلو رو اعدام میکردن این نوجوون ها که اکثرا فن اش هستن میریختن از خونه بیرون و از تتلو دفاع میکردن 

تو داری ازش دفاع میکنی تو کامتای قبلت گفتی چه اشگالی داره من بچه ندارم و هنون ۲۵سالمم نشده ولی درک م ...

آره دفاع میکنم، راحت شدی؟

تو و خانوادت خیلی خوبین ماها بد و مشکل دار

من از اولش گفتم سرتون تو کار خودتون و خانوادتون باشه، کسی اجبارتون نکرده نگاه کنین

بابا ولم کن😂 زمستون پخش میکردن میخواستی بگی چرا توی دهه فجر پخش کردن لابد میخواستن حواس مردم رو پرت ...

نه نه میتونستن تابستون پاییز یا حتی تو دی اینا پخش کنن

At این برنامه باید تو خرداد باشه

اکنم کاملا شانسی

عی بابا عی بابا چقدر ساده اید