2777
2789
خوشت نمیاد نگاه نکن خبمگه هر کی باید هر چی مطابق عقایدش نیست نگاه کنه؟

خانم محترم این برنامه خیلی محتوای پرباری داره اینجوری ازش دفاع میکنی؟

اخه چی به علم و داشته هات اضافه میشه 

یک ساعت و نیم وقتتو تلف میکنی اونم تو ۵ روز هر هفته هر روز

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خانم محترم این برنامه خیلی محتوای پرباری داره اینجوری ازش دفاع میکنی؟اخه چی به علم و داشته هات اضافه ...

کجاش دفاع کردم اونجا رو نشونم بده

گفتم خوشت نمیاد نبین

مدال ننداختم گردن سازنده ش

بعدم واقعا من اینهمه اطلاعاتی که شما راجع بهش داشتی رو نداشتم کلا دو قسمت دیدم اونم سرسری 

اصن نمیدونستم ۵ روز هفته میاد

شما چرا مبدونی؟😃

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
واقعااا آدم نگران آینده میشهحالا بگیم هرچقدر هم بی تفاوت ولی وقتیی یه جا میشینی و راجبش صحبت میشه نا ...

اون از ماجرای مزخرف بلایند دیت که خداروشکر پلیس فتا جمعش کرد

دیدن تو ایران نونشون آجره پاشدن رفتن تو یه جزیره بی نام و نشون

خیلی خیلی ببخشیدا ولی بیشتر شبیه خونه تیمیه تا جزیره ی عشق[با لحن گگگگگ بخونیدش]

کی میگه آمریکاییا اینجور چیزا رو نمیپسندن؟این صرفا یه برنامه ست با یه قاعده و یه سری سناریواین آدما ...

داری میپرسی چه اشگالی داره آیا این یه خصلت حیوانی نیست که هر ثانیه با یکی باشی آیا این کار ترویج رابطه های چند نفره نیست اینا با این فیلمشون دارن میگن فقط ظاهر و پول مهمه تو یه رابطه نه اخلاق و شخصیت طرف درباره آمریکام باید بگم شاید اونجا همجنس بازی آزاد باشه ولی میگن که یکیو داشته باش تا آخرشم بهاش باش . به کس دیگن چشم ندوز یه برنامه بگو مثل این باشه

کجاش دفاع کردم اونجا رو نشونم بدهگفتم خوشت نمیاد نبینمدال ننداختم گردن سازنده شبعدم واقعا من اینهمه ...

شما میگی خوشت نمیاد نبین پس خودتم با نظر ایشون مخالفی توی تایپیکش نیا و خودتو ناراحت نکن 

کجاش دفاع کردم اونجا رو نشونم بدهگفتم خوشت نمیاد نبینمدال ننداختم گردن سازنده شبعدم واقعا من اینهمه ...

تو که دو قسمت دیدی چرا اینجوری دفاع میکنی

تو فکر میکنی اینا چهار تا دختر پسرن که فقط باهم صحبت میکنن خب درسته بهت حق میدم

ولی اینا تلاش میکنم قبح این کارارو بریزن که شما فردا پس فردا همینقدر راحت با یکی بهم بزنید میدکنم اینا همش بازیه و واقعی نیست ولی محتوای پرباری نداره

بعدشم ای اطلاعاتی گه دارم واسه اینه که هر چیزی که بخوام ببینم میرم تحقیق میکنم اگر خوب بود میشینم میبینم که خوب نبود و این که اگه یکی خواست ببینه مطلعش کنم چون هر کی نشسته برایمسخره بازی هم کهشده ببینه چنان معتادش شده که با اشتیاق دنبال میکنه

داری میپرسی چه اشگالی داره آیا این یه خصلت حیوانی نیست که هر ثانیه با یکی باشی آیا این کار ترویج راب ...

اصلا من یه قسمتشو تو اکسپلور دیدم

طرف میگفت مامانم میگه انقدر زود به یه پسر وابسته نشو

بوسش نکن و...

یعنی در این حد که خانواده ها دیگه هیج تسلطی رو بچه ها ندارن

داری میپرسی چه اشگالی داره آیا این یه خصلت حیوانی نیست که هر ثانیه با یکی باشی آیا این کار ترویج راب ...

بازیه

متوجهی؟ اینام سناریوعه

انگار بگی بازی دست رشته ترویج دزدیدن توپ از دیگران در نتیجه ترویج دزدی در جامعه و ترویج خصایص حیوانیه😂

قاعده‌ش اینه

شما مستند کهکشانی که نمیبینی 

با علم به اینکه چه برنامه ای قراره ببینی یوتیوب رو باز میکنی این سریالو پلی میکنی

بعدم اشتباه میکنی

فک میکنی این چیزا جامعه رو میسازه

در صورتی که این برنامه از روی جامعه با افراد حاضر در جامعه ساخته شده

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
شما میگی خوشت نمیاد نبین پس خودتم با نظر ایشون مخالفی توی تایپیکش نیا و خودتو ناراحت نکن

ایشون یه کار در خلوت خودش میکنه که اذیتش میکنه

منم گفتم نکن

ولی من در کجا گفتم؟ توی سایت عمومی که اجازه نظر دادن دارم

اگه تاپیکش در حد فکر میموند و تاپیک نمیشد من قطعا حق نداشتم چیزی بگم ولی صرفا یه توصیه دوستانه کردم

اصلا من یه قسمتشو تو اکسپلور دیدمطرف میگفت مامانم میگه انقدر زود به یه پسر وابسته نشوبوسش نکن و...یع ...

بابا اصلا فرهنگ ازدواج و رابطه ی درست و درمون و ازدواج موفق و این چیزا رو به طور کامل دارن از بین میبرن

که چی خدایی میشنن راجع به قیافه و وضع مالی نظر میدن یه سره با این و اون غیبت و چمیدونم مسخره بازی

خلاصه میشه تو کلمه ی غربگرایی

تو که دو قسمت دیدی چرا اینجوری دفاع میکنیتو فکر میکنی اینا چهار تا دختر پسرن که فقط باهم صحبت میکنن ...

نه فکر نمیکنم فقط چهار تا دختر پسرن

من دو قسمت آخرشو دیدم اتفاقا و در جریان تمام روابطشون قرار گرفتم

جامعه فعلی اینه

دخترا و پسرا با هم رابطه دارن و اصن نیاز دارن به این رابطه

اینکه شما نمیبینی دلیل بر این نیست که وجود نداره

این بازی یه اشل کوچیک از یه جامعه بزرگه که البته اگزجره شده برای جذب مخاطب

به تحقیقاتت ادامه بده ولی جلوی گذشت زمان و تغییر ارزش ها رو نمیشه گرفت

بازیهمتوجهی؟ اینام سناریوعهانگار بگی بازی دست رشته ترویج دزدیدن توپ از دیگران در نتیجه ترویج دزدی در ...

سناریو باشه دیگه بدتر دزدی جز حس های آدم نیست ولی شهوت ذات انسانه اینا از این استفاده میکنن هرچیزی جای خودشو داره اگر اینا میومدن یه فیلم مثل فیلم های هالیوودی درست میکردند که بلع توش رابطه باشه ولی درستش حالا این وسط یه بوسه هم باشه اشگالی نداشت نه مثل حیوانات هر ثانیه با یکی باشن هیچ ذات پاکی هیچ پدرو مادری نمیپسنده خودش یا بچش اینارو ببینه مگر مریض باشه 

سناریو باشه دیگه بدتر دزدی جز حس های آدم نیست ولی شهوت ذات انسانه اینا از این استفاده میکنن هرچیزی ج ...

شما نبین و نذار بچت ببینه

حرف من غلطه؟

نه والا نیست

من واقعا دارم میگم اگر انقدر اذیتتون میکنه نبینید

شماها فکر میکنید من دارم یقه پاره میکنم واسه این برنامه

من به نفعتون دارم صحبت میکنم

نه فکر نمیکنم فقط چهار تا دختر پسرنمن دو قسمت آخرشو دیدم اتفاقا و در جریان تمام روابطشون قرار گرفتمج ...

خیلیی ببخشیدا 

درسته جامعه امروزی روابط دختر و پسر خیلیی آزاد شده

ولیی وقتی چهارتا چیز میبینی بخوای نخوای تحریک 

میشی همون چهارتا ادم سالمم افکارشون درگیر میشه