2777
2789
گفتی هر کی نگاه میکنه و طرفداری میکنه خودش و خانوادش اینجوری انحرفتو که نمیتونی عوض کنیمنظورت من بود ...

😂😂مگه نگفتی من دو قسمت بیشتر ندیدم بله الانم حرفمو عوض نمیکنم وجدان خودتو قاضی کن اگر با منطق تو ببینیم  که خوانوادت اینجورین نباید ناراحت بشی اگر مشگلی نداره چرا ناراحت شدی 

شما ک بدتون میاد چرا میشینین نگاه می کنید جز ب جزش ک بیاین انتقاد کنید و ازش بد بگید.شماها همونید ک خونه همه ادما میرید بغد پشت سر همشون بد میگید😅

فقط 1 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما کشور عقب مونده هستیماینو وقتی میفهمی که سفر بری چهار تا کشور خارجی و از عمق وجودت حس کنی از یه ده ...

باشه ما عقب افتاده ما گدا ما از پشت کوه اومده ولی دلیل نمیشه که مثل حیوونا رفتار کینم هر ثانیه با یه نفر رل بزنیم بعد با نفر قبلی کات کنیم اونم فقط به خاطر ظاهر و پولشون ببخشید ولی گو.ه تو اون خارجی که این کارارو میکنن 

ما کشور عقب مونده هستیماینو وقتی میفهمی که سفر بری چهار تا کشور خارجی و از عمق وجودت حس کنی از یه ده ...

اینکه بری چهارتا کشور خارجی علاوه بر اینکه ظاهر اون کشور رو برانداز کنی

فرهنگ ملتشونم ببینید

شما ک بدتون میاد چرا میشینین نگاه می کنید جز ب جزش ک بیاین انتقاد کنید و ازش بد بگید.شماها همونید ک ...

درست میگی ما ببینیم عقلمون میرسه انجام ندیم ولی یه بچه چه میفهمه تنها بره نگاه کنه 

درضمن من تا حالا نیددمش فقط شنیدم که چه خبره توش 

خودتحقیر

تو ایران یه قتل انجام بدی بلافاصله اعدام

تو کشور ژاپن چند تا پسر نوجوون یه دختره رو پیدزدن هر بلایی که تونستن سرش اووردن با اسید و فلان و فلان تهش چی؟

۹ سال زندان و بعدش هیچی به هیچی

پیدونستی دبی جوب نداره بلافاصله بارون که بیاد سیل راه میوفته؟

میدونستی تو ایستگاه های مترو اروپا بلا نسبت بوی دستشویی عمومی میاد؟

اونجا ها تبعیض بین سیاه پوستا و سفید پوستا هست و اگر سیاه پوست بشی بد ترین رفتارو باهات میکنن و نژاد پرستانه باهات رفتار میکنن

میدونستی تو پاریس پر آشغاله و هیچکس نمیاد جمعش کنه؟

میدونستی آمار تجاوز جنسی و قتل تو آمریکا چقدر زیاده و هیچ کس پیگیری نمیکنه؟

کافیه یه سرچ ساده راجع به هر کدوم از این چیزا بزنی تا به جواب برسی

بعد شما ها همونی نبودید که میگفتین ما آریایی هستیم؟یه آریایی هیچ وقت کشورشو تخریب نمیکنه

تو خونت خراب میشه نمیری از خونه های دیگه تعریف کنی و غبطه بخوری میری خونه ات رو درست میکنی

بعدشم مشکل داری جمع کن برو

هروقت فقر گرونی حل شد بیاید بگید نگاه نکنید فیلمهارو فلان فلان.

بله فقر هست گرونی هست ولی ربطی نداره چرا قیمرو میریزی تو ماستا؟؟ منم مخالف گرونیم منم بدم میاد لنگه ظهر برق بره منم زیر فشار اقتصادیم ولی این بر خلاف فطرت انسانه

درست میگی ما ببینیم عقلمون میرسه انجام ندیم ولی یه بچه چه میفهمه تنها بره نگاه کنه درضمن من تا حالا ...

من خودم نگاه میکنم.بچه نوجوون ندارم.ولی من ی ادم بالغم میبینم و تحلیل می کنم.و اصلا نسبت ب برنامه های کشورهای دیگه خیلی پخته تر و پوشبده تر هستن.و حدو مرزا رعایت نی کنن.ولی من خودم ب شخصه دوس دارم و میبینم و دنبال میکنم.ولی ترجیحم این نیس تو سن نوجوون کسی ببینه

فقط 1 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

شما ک بدتون میاد چرا میشینین نگاه می کنید جز ب جزش ک بیاین انتقاد کنید و ازش بد بگید.شماها همونید ک ...

حرفت خیلی بی ربط بود

یه برنامه اس ما هم راجع بهش نظر مدیم کسی جلومونو نگرفته به کسی هم مربوط نمیشه

من خودم نگاه میکنم.بچه نوجوون ندارم.ولی من ی ادم بالغم میبینم و تحلیل می کنم.و اصلا نسبت ب برنامه ها ...

من که پیشنهادش نمیکنم اتلاف وقته

پثل فیلم ترکیه ای میمونه دیگه ولی ۱۰۰ درجه مزخرف تر

جلوتو نگرفتم ببین

من خودم نگاه میکنم.بچه نوجوون ندارم.ولی من ی ادم بالغم میبینم و تحلیل می کنم.و اصلا نسبت ب برنامه ها ...

درسته

ولی متاسفانه الان مخاطب اصلی برنانه هایی مثه این

بلایند دیتا اکثرا نووجونان

بله فقر هست گرونی هست ولی ربطی نداره چرا قیمرو میریزی تو ماستا؟؟ منم مخالف گرونیم منم بدم میاد لنگه ...

خیلی ربط داره هروقت فکر شکم گرسنه ماها بودید یکم اوضاع مملکت بهترکردید حق دارید راجب حجاب غیره حرف بزنید.

خودتحقیرتو ایران یه قتل انجام بدی بلافاصله اعدامتو کشور ژاپن چند تا پسر نوجوون یه دختره رو پیدزدن هر ...

جواب خیلی دارم که بهت بدم

ولی کودن تر از فهم اغلبش هستی پس صرف نظر میکنم از گفتنش

فقط تو که دستت تو سرچه از نظر پیشرفت tech هم یه سرچ کوچیک بزن مقایسه کن ایران رو با کشورای دیگه

ومن ریشه دارم تو این خاک، حق دارم به وضعیت موجود درش انتقاد کنم ولی ایران واسه تو و امثال تو و پدرت نیست که به من بگی جمع کن برو، اگه برم کفتارایی مثل تو گوشت خانواده و عزیزامو به دندون میکشن، پس نمیرم و میمونم تا چشم امثال تو رو در بیارم

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

خب اینا محتوا نداشتن از خاکب رسری استفاده کردن شما بچه نوجوون نداری یکی که داره باید چیکار کنه بالاخره آدم باید یه چارچوبی برای خودش داشته باشه نه؟؟؟