2777
2789
حرفت خیلی بی ربط بودیه برنامه اس ما هم راجع بهش نظر مدیم کسی جلومونو نگرفته به کسی هم مربوط نمیشه

با اونام ک میگن خیلی بده خیلی هرزگی و بی فرهنگیه..میگم دوس نداربد نبینید چرا با دیدنش انرژی منفی ب خودتون میدید‌.و انتقاد میکنید

فقط 1 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

من که پیشنهادش نمیکنم اتلاف وقتهپثل فیلم ترکیه ای میمونه دیگه ولی ۱۰۰ درجه مزخرف ترجلوتو نگرفتم ببین

اره دیگه فیلم های ترکیه ای ک بدتر از اینا هستن.باز ی حدو مرزهای رعایت می کنن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی ربط داره هروقت فکر شکم گرسنه ماها بودید یکم اوضاع مملکت بهترکردید حق دارید راجب حجاب غیره حرف ب ...

😂😂😂😂😂مگه من ریس جمهورم یا ویزیر اقتصادم اصلا این فیلم توی ایران ساخته نشده چی میگی آی کیوت صفره مال کجایی؟؟

جواب خیلی دارم که بهت بدمولی کودن تر از فهم اغلبش هستی پس صرف نظر میکنم از گفتنشفقط تو که دستت تو سر ...

جالبه بحث پیشرفت شد

همین کنکوریای بدبخت میخوان کنکور بدن که باعث پیشرف بشن ولی موساد نمیذاره و به همین دلیله که این برنانه مسخره رو گذاشتن ایام امتحانات

من میدونم اعتیاد آوره همه میشنن نگاه میکنن چون دوست دارن بدونن چی میشه

آقا ببینید مشکلی نیست

من نگران این کنکوریا ام که هر دفعه موقع کنکور شده یه اتفاق نحسی تو ایران افتاده که حواس این بدبختا پرت شده

نگران نوجوون ها همین دهه نودی ها که از این سن دنبال میکاپ و دوست پسرن

درستهولی متاسفانه الان مخاطب اصلی برنانه هایی مثه اینبلایند دیتا اکثرا نووجونان

باید قبول کتید مثل زمانه ما سرمون تو برف نکتیم.در زندگی عادی و روزمره حتی تو کشور ما این طرز تفکر و پوشش هست.ولی عادی سازی نیست.ولی من پختگی رفتاری و کلامی ک تو این دوره های اشنایی میبینم خیلی خوبه.پختگی رفتاری توشون وجود داره.غیر از ی نفر کدوم رفتاری بچگونه و اویزون هست.همه حدو مرز هارعایت میکنن.و پوششون خودشون گفتن بخاطر برنامس و ازشون میخان چی بپوشن چی نپوشن و دراختیار خودشون نیس.و ی دوره اشنایی دارن میگذرونن.ک مسلما تو دنیای واقعی خیلی افراطی ها و رفتارهای انحرافی بیشتر وجود داره

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

اره دیگه فیلم های ترکیه ای ک بدتر از اینا هستن.باز ی حدو مرزهای رعایت می کنن

این حرفتو موافقم.نسخه خارجیشو رفتم عکساشو دیدم خیلی اوضاعشون خیط بود یه زنه با بیکینی و...نگم بهتره

درسته برنامه جالبی نیست ولی حداقل از این لحاظ خوبه

پس این فیلم و حجاب مردم به شماها هیچ ربطی نداره بشین سرجات

من اصلا حرف از حجاب نزدم معلومه دنبال جنجالی من اصلا خودم حجاب کاملم ندارم فیلم های هالیوودیم تا دلت بخواد میبینم ولی صد در صد به من ربط داره اگر من و امثال من اعتراض  نکینم فردا گند جامعه در میاد خیانت زیاد میشه مه این برای من و اطرافیانم بده پس بشین سر جات 

باید قبول کتید مثل زمانه ما سرمون تو برف نکتیم.در زندگی عادی و روزمره حتی تو کشور ما این طرز تفکر و ...

زمونه ی بدی شده امیدوارم زودتر پرونده اش بسته شه تموم شه بره پی کارش

جالبه بحث پیشرفت شدهمین کنکوریای بدبخت میخوان کنکور بدن که باعث پیشرف بشن ولی موساد نمیذاره و به همی ...

کاری به چرت و پرتایی که میگی ندارم، یا خوابت بهم ریخته یا جنستو نزدی

بار دیگه حرف گنده تر از دهنت نزنی بگی جمع کن برو ها

چون اونموقع دیگه فکر وضع خرابتو نمیکنم یه جواب درخور بهت میدم هم کاربری من بپره هم تو

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
من اصلا حرف از حجاب نزدم معلومه دنبال جنجالی من اصلا خودم حجاب کاملم ندارم فیلم های هالیوودیم تا دلت ...

دقیقا

آمار طلاق خیلی رفته بالا من فک و فامیلام یا با همسرشون مشکل دارن یا جدا شدن اکثرا هم به دلیل خیانت.

وینی که برنامش خیلی بهتر بود خیلی خیلی اصلا سطحش با این‌قابل قیاس نیست برنامش انقدر هیت گرفت کلا جمع شد

من عاشقِ؛ کانروس کثیف ، زرشک پلو ، لاک های تیره ، ریاضی ، شوری نمک ، لباس های نخی ، ابر ها ، تاریخ ، گوشواره های اویزون ، فلسفه و منطق ، مژه های بلند ، ادبیات ، چای ، اسمون و هر چیزی که به اسمون مربوطِ ، زبان های مرده ، کتاب های مقدسِ ادیان وَ وسواس هستم.