2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهراتون با دو تا فیلم خیانت میکنند.چه ازدواج های بی اساس و سستی

من اصلا شوهر ندارم 😂😂 اینارو از کجات درمیاری😂😂 وایه نسل دهه نود و ۱۴۰۰ میگم که روی ناخداگاهشون تاثیر میزاره با اینا بزرگ میشن و براشون عادی میشه

ببخشید میپرسم ولی با عقاید شما جور در میاد؟؟؟ ولا به خدا خود آمریکاییام فکر نکنم اینجور چیزارو پسند ...

الان همه جوون ها میبینن برنامه ای نیست کخ فقط ایران بسازه  همه جا محبوبه تو ترکیه کره عربستان هم حتی ساخته و جز پر بازدید ترین ریالیتی شو هست

وینی که برنامش خیلی بهتر بود خیلی خیلی اصلا سطحش با این‌قابل قیاس نیست برنامش انقدر هیت گرفت کلا جمع ...

وای وای اینا هنوز از وینی بیرون نمیان

تروخداااا بگو داری شخیمیکنی

وینی که خودش بماند چه کارایی میکرد

اون که خز تر بود این کنسله اون کنسله سوژه ملت شد خداروشکر پلیس فتا جمش کرد

الان همه جوون ها میبینن برنامه ای نیست کخ فقط ایران بسازه همه جا محبوبه تو ترکیه کره عربستان هم حتی ...

هر چیزی ترند میشه تدلیل بر خوب بودنش نیست همونجور که بی عقل ها تعدادشون خیلی بیشتر از با عقل ها عه.

منظورم با تو نبود کلا گفتم چون گفتی پربازدید

وای وای اینا هنوز از وینی بیرون نمیانتروخداااا بگو داری شخیمیکنیوینی که خودش بماند چه کارایی میکرداو ...

وینی هرزگی مد نکرد عزیزم از رو اون اومدن یه سری اسکل کپی کردن هی کنسل کنسل راه افتاد وگرنه وینی چهارتا ادم حسابیم نیاورد تو برنامش هر... ی مدرن نیاورد

من عاشقِ؛ کانروس کثیف ، زرشک پلو ، لاک های تیره ، ریاضی ، شوری نمک ، لباس های نخی ، ابر ها ، تاریخ ، گوشواره های اویزون ، فلسفه و منطق ، مژه های بلند ، ادبیات ، چای ، اسمون و هر چیزی که به اسمون مربوطِ ، زبان های مرده ، کتاب های مقدسِ ادیان وَ وسواس هستم.

یکی تو یوتیوب نوشته بود همینجوریش از کشورای دیگه عقیبیم الان که ماهم داریم پیشرفت میکنیم شماها نمیذا ...

با حرفت کاملا موافقم بعضیا فکر میکنن اگه اینجور برنامه ها رو دنبال کنن یعنی لول بالا و پیشرفته محسوب میشن ولی متوجه نیستن که آخرین درجه عقب موندگیه

وای وای اینا هنوز از وینی بیرون نمیانتروخداااا بگو داری شخیمیکنیوینی که خودش بماند چه کارایی میکرداو ...

پلیس فتا جمعش کرد؟

کجا جمعش کرد هنوزم برنامه میسازه تو تلگرام هست تو یوتیوب هست تو اینستا پیچ دوم زده خودشم پیچش هست همه کسایی که شرکت کردن هم کم کم ۴۰۰کا فالور دارن یه مدت پیچ شون بسته میشه پول میدن باز پیچ شون آزاد میشه 

الان همه جوون ها میبینن برنامه ای نیست کخ فقط ایران بسازه همه جا محبوبه تو ترکیه کره عربستان هم حتی ...

ترکیه که دیگه فیماشون مثل آب خوردن خیانت میکننه و هزارتا کثافت کاری دیگه کره هم که جز اقتصادشونه عربستانم از قبل اسلام ذاتشون بوده ولی تو به فیلم هالیوودی به من معرفی من یا اروپایی که آدم خوبن خیانت کار باشه یا هر ثانیه با یکی باشه 

هر چیزی ترند میشه تدلیل بر خوب بودنش نیست همونجور که بی عقل ها تعدادشون خیلی بیشتر از با عقل ها عه.م ...

اقا دوست دارن میبینن ملت 

پس چرا هیچ کس مثلا از شبکه چهار حرف نمیزنه ؟چون دوست نداره 

پس وقتی این همه آدم دوست دارن تقاضا که هست عرضه کننده هم میاد اینجا و استفاده میکنه