2777
2789
عنوان

بچه داری

71 بازدید | 14 پست

سلام دوستان  یه دختر سه ساله دارم  و تو یه ساختمون با برادر و مادرم زندگی میکنیم.  دخترم از  صلح که پانیشه فقط میخاد بره خونه برادر یا مادرم اصلا تو خونه بند نمیشه.میگم بیا بازی کنیم حتی یه ساعت بازی میکنیم ولی باز  فوری میگه میخام برم. دیونم کرده ۶و۷ساعت اینور اونورم اخرم به زور میارمش خونه. مامانمم تا بجه کریه کنه بدو میاد  بالا و بچم همراه  مامانم میرن خونشون. دیگه خسته و کلافم. از دست مامانمم کلافه  و ناراحتم   ... چی کارکنم؟ به مامانم میگم لطفا شما نیاین  این پرو میشه   اما کو گوش شنوا😪

خوب مشکلتون چیه دقیقا؟ 

تو تربیت بچه دخالت میکنن یعنی؟

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله میگن چرا بچه گریه میکنه. تو بدی بد رفتارمیکنی با بچت!

سعی کنید سرگرمی های مورد علاقه دخترتون رو پیدا کنید 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

بله میگن چرا بچه گریه میکنه. تو بدی بد رفتارمیکنی با بچت!

تو لیاقت بچه نداری.نمیتونی سرگرمش کنی

درحالی که  دختربرادرم دقیقا همین سن بود و همش خونه من  بود. مامانش بارور میبردش.

برای عروس که زبون کوتاهه . ما بیچاره ها پاکج بزاریم فوری ملا نقطه گیر تو اینکارمیکنی تو انکارمیکنی

تو یه ساختمون بودن بده 

مادر من که یه ثانیه بچه کسیو نمیزاره خونش و خودش ولی اجازه داره خودشو شام و نهار خونه ماها دعوت کنه ولی سفره انداز و بچه نگه دار نیس

خدا تو شکر کن بچه تونگه میداره بداز بدتر بسیاره عزیزم

دلشاد هستم...💍

خونتون رو باید جابه جا کنید وگرنه هیچ راه حلی نیست

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

تو یه ساختمون بودن بده مادر من که یه ثانیه بچه کسیو نمیزاره خونش و خودش ولی اجازه داره خودشو شام و ن ...

اره نگه میداره. اما خیلی چیزم بهم میگه . توهمه چیم دخالت میکنه. تا صدای بچه بلند میشه بدو میاد بالا که چرا گریه میکنه

مادرمن عروسای خوبی داره ولی باهاشون دشمنه ولی از پسراش میترسه و پسرا رو خوب تحویل میگیرهمادر من تو ...

ای بابا. بنده خدا.

با مامان من تو این موارد خوبه. اما گاهی خیلی دخالت میکنه  کلافه میشم

کلی توپ بازی و بدو بدو و بازی های دیگه میکنیم. اما گاهی روزا کلافم میکنه تو خونه نمیمونه؟🤕

اشکال نداره 

بازم خوبه کسی کنارتون هست 

اره نگه میداره. اما خیلی چیزم بهم میگه . توهمه چیم دخالت میکنه. تا صدای بچه بلند میشه بدو میاد بالا ...

خب نوه مغز بادومه 

دخالت و دلسوزی  کار دست مادرت داده 

سخت نگیر برخودت

من جاری دارم که ۲تا دختر داره

۲تا دخترشو خانواده شوهرم براش بزرگ کردن  جاریم سر سفره بود خونمون بعد پدرشوهرم نهارشو خورد یه گوشه نشست

بعد بچه جاریم گفت مامان جیش دارم

به بچه گفت مامان من نهار میخورم برو با آقا جون دسشویی 

و بچه رو پدر شوهرم برد دسشویی🥲😐چقد من رنگم زرد شد بدم اومد

و بچه هاش رو اگه دعوا کنه   مادر شوهرم چشم جاریمو در میاره که نکن نوه هامو دعوا 

دلشاد هستم...💍