2777
2789

خیییییلی خوشمزه تر از بیرون میشههههه

پیتزاهای الان همش سوسیس کالباسه

ما ذرت و قارچ فراوون میریزیم ، گوشت چرخکرده میریزیم یا گاهی تیکه های مرغ میریزیم با گوجه.... با پنیر پیتزای مطهر به مقدار زیاد وااااااقعا خوشمزه میشهههه

فقط 25 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامانی کی میای تو دلم؟👶چشم انتظارتم...🤰و بالاخره ۱۷ اسفند ۴۰۴ بی بی چکم مثبت شد😭😍خدایاشکرت🌱مامانی تو قشنگ ترین هدیه ی تولدم شدی🎊🥹💕۲۴ اسفند ۴۰۴ رفتم دیدم قلب کوچولوت تشکیل شده،قربون قلب کوچولوت بشم🥹💓5 اردیبهشت تو سالم بودیو دکتر احتمال داد که یه گل دختری،امیدوارم به سلامت بغلت بگیرم مامانی🤱

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

به صرفه نیست 

چون پنیر کلی پولشه

ژامبونم همینطور

فست فودیا چون عمده میخرن براشون میصرفه

این سومین کاربری من هستش  دوبار رو توسط آدمای مریض و به خاطر اینکه مطالب در خصوص زندگی و دغدغه هاش گذاشتم گزارش زدن و تعلیق شدم من از سال ۱۴۰۰ عضو نی نی سایتم

ما خودمون درست میکنیم

جدیدا رفتم بازار محلی 

فلفل دلمه و قارچ خریدم با هم گذاشتم پخت

بعد توش کالباس رنده کردم

نمک و آویشن زدم

نون پیتزای آماده خریدم

روش سس کچاپ زدم

موادی که آماده کرده بودم روش ریختم

آخر پنیر پیتزا

دوباره آویشن پاشیدم

گذاشتم تو فر 

خیلی خوشمزه شده بود

https://youtube.com/@mazeyeketab?si=rfxyyflgtQwLoPbP

قطعآ خودت درست کنی فقط پنیر پیتزاش گرونه ولی خیلی به صرفه تره نون نیمه آماده بخری ۲تا ۳تا میتونی درست کنی .تو فر خیلی خوب میشه موادشم هرچی دوست داری می‌ریزی قارچ مرغ فلفل دلمه وپیاز

دخترک خنده کنان گفت که چیست راز این حلقه زر راز این حلقه که انگشت مرا این چنین تنگ گرفته است به بر این همه تابش و رخشندگی است مرد حیران شد وگفت حلقه خوشبختی است حلقه زندگی است همه گفتند:مبارک باشد دخترک گفت:دریغا که مرا باز در معنی آن شک باشد سالها رفت شبی زنی افسرده، نظر کرد برآن حلقه زر دید در نقش فروزنده او روزهایی که به امید وفای شوهر به هدر رفته هدر زن پریشان شد ونالید که وای، وای این حلقه که در چهره او باز هم تابش و رخشندگی است حلقه بردگی و بندگی است!

پنیر پیزا مطهر هم خیلی خوشمزس اما خیلی خوب کش میاد

دقیقاااا

فقط 25 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامانی کی میای تو دلم؟👶چشم انتظارتم...🤰و بالاخره ۱۷ اسفند ۴۰۴ بی بی چکم مثبت شد😭😍خدایاشکرت🌱مامانی تو قشنگ ترین هدیه ی تولدم شدی🎊🥹💕۲۴ اسفند ۴۰۴ رفتم دیدم قلب کوچولوت تشکیل شده،قربون قلب کوچولوت بشم🥹💓5 اردیبهشت تو سالم بودیو دکتر احتمال داد که یه گل دختری،امیدوارم به سلامت بغلت بگیرم مامانی🤱