2777
2789

ب صرفه تر هس من خمیرشو هم خودم درست میکنم ی سینی فر بزرگ درست میکنم

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️
نمیپزم مواد رو‌میریزم روش میذارم تو فر همزمان که خمیر میپزه روشم طلایی میشه

دستت درد نکنه ❤️ 😘 

🦋 «زندگی مینیمالیستی» 🦋 یعنی بازگشت به سادگی . یعنی فهمیدن اینکه شادی در داشتن چیز های بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیز های درست است. ما در «تاپیک مینیمالیست ها » تصمیم گرفته ایم ساده تر زندگی کنیم، بیشتر احساس کنیم، و کمتر درگیر داشته ها شویم. اگر تو هم دنبال آرامش ذهن، نظم در زندگی، و آزادی از اضافه های بیفایده هستی، جای تو در کنار ماست. «تاپیک جامع پاکسازی و رفع انباشتگی » رو تو قسمت ذره بین سایت سرچ کنید یا تو تاپیک های من لینک رو پیدا کنید🥰

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.