2777
2789

ارزون تر میشه

ما ی پیتزا خانواده خریدیم 350 

خودمون درست کنیم 250 300 تموم میشه اماااااا هم کلی اضافه میاد هم پرملات تره و هم از وسایل ها کمی باقی میمونه برا خودمون

کی گفته من احساس ندارم؟من هر یکساعت یکبار احساس گشنگی میکنم😌😌کاربری های چلوکباب کوبیده هستم،چلوکباب کوبیده باریحان،چای ماسالا،پفک نمکی و...بقیش رو که یادم نیست رو به باد دادم🥴🥴
خمیرشو میشه ازنونوایی سنگک بخریم یا اصلا میشه باخمیربیرون درست کنیم

سنگک خوب نمیشه خمیر بربری عالی میشه من اغلب خمیر بربری میگیرم

۱ـ من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی ۲-درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز۳ـ لایک کردن همیشه به معنای تایید نیست گاهی لایک میکنم که بگم ریپلایتون رو خوندم ۴ـ وقتی برای کسی که درخواست راهنمایی داره وقت میذارم و کلی براش مینویسم توقع تشکر ندارم ولی حداقل یه لایک کنید بدونم ارزش قایل شدید و خوندید اینا جز آداب معاشرته و نشانه ادب و شخصیت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پیتزا تو شهر ما بعضیاشون 80 هزاره بغضی ها 100 هزار حالا یه بسته کالباس 5 تایی 90 هزار تومنه حاضری به ...

اونا اکثر سوسیس و کالباس بی کیفیته

خمیرش کمتره و کوچیکه

بجای پنیر پیتزا ، تایپینگ پیتزا میریزن

و..

«ممکن است امروز هوا طوفانی باشد ، اما تا ابد که باران نخواهد بارید...🕊️🤍»

خمیرشو میشه ازنونوایی سنگک بخریم یا اصلا میشه باخمیربیرون درست کنیم

خمیر بربری بخرید عزیزم

چون باید خمیر مایه داشته باشه تا بافتش خوب بشه

«ممکن است امروز هوا طوفانی باشد ، اما تا ابد که باران نخواهد بارید...🕊️🤍»

تقریبا همون قیمت ولی برای دو وعده خونواده جوابگویه زیاد میشه و خوشمزه تر هم هستش از موادش هم اطمینان خاطر داری

برای رسیدن به آرزوهام تمام تلاشمو میکنم بقیشو میسپارم به خدا   

وعلومه گرونتر میشه،

چون بیرونیا بی کیفیتن

چند پر قارچ میریزن اسمشو میذارن پیتزا قارچ،

ولی خونگی با کیفیت و پر ملاته

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

بستگی داره چه پیتزایی با چه کیفیت و قیمتی از بیرون بخرید یا چه مواد اولیه ای تو خونه استفاده کنید ممکنه واسه یکی گرونتر تموم شه واسه یکی ارزونتر 

۱ـ من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی ۲-درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز۳ـ لایک کردن همیشه به معنای تایید نیست گاهی لایک میکنم که بگم ریپلایتون رو خوندم ۴ـ وقتی برای کسی که درخواست راهنمایی داره وقت میذارم و کلی براش مینویسم توقع تشکر ندارم ولی حداقل یه لایک کنید بدونم ارزش قایل شدید و خوندید اینا جز آداب معاشرته و نشانه ادب و شخصیت