2777
2789
عنوان

شوهرم خیلی بد دهنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1307 بازدید | 93 پست

من کلا خوشم نمیاد تاپیک افرادو بگردم

ولی برای شمارو نگاه کردم

برای همچین آشغالی دنبال دوا درمونی که بچه بیاری؟

اونم با ivf که کلی به مادر آسیب میزنه به خاطر روند درمان و داروهاش؟؟؟؟؟

اگر مجبوری باهاش بمونی لااقل عقلتو به کار بنداز یه موجود دیگه رو بدبخت نکن

دوستان من نظرمو برای استارتر تاپیک مینویسم.اینو مد نظر داشته باشین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی بده اینجوری با مردم هم‌مدام بد تا می کنه و بعد رو می کنه به من دیدی از موضع قدرت اومدم‌احمقه ب ...

شوهرمن دست به شکایتشم خوبه هرچی باب میلش پیش نره از طرف شکایت میکنه اصلا شعور نداره با همسایه هم دعوا کرده با منوبا بچه ها دعوا داره و..باخواهربرادرخودشم دعوا داره

یه همسایه دیگه داریم خیلی عصبیه گاهی توحیاط باخانومش دعوامیکنه ماتو ۴واحده هستیم حیاط مشترکه بعد به شوهرم گفتم آقای فلانی خیلی عصبیه گفت نه حتما خانوادش خوب نیستن گفتم آره مثل خودت🤣🤣

منظورش اینه ک منم دعوا میکنم بخاطر اینه ک شما خوب نیستید

فقط 11 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو چرا وقتی شوهرت نیست خونه را تمیز میکنی؟اتفاقا هر وقت هست بچسب ب خونه تمیز کردن که ببینه تو را دار ...

وای  واقعا خونه برق افتاده بود یه نظر  میاد وقتی خونه حسابی تمیزه ناراحته از اینکه تمیز عمدی ریخت و پاش می کنه که من بیکار نباشم.

اسی مرد بددهن درست نمیشه!!!! نه با سکوت نه با جواب دادن نه با تهدید نه هیچی

من همه راهی رو رفتم

هر راهی که بگی 

مشاوره

ضبط صداش

جواب دادن

دعوت

تهدید به شکایت (اینم یه جور خشونته)

هرچی

یه دو روز خفه خون گرفت باز شد همون گو.هی که بود

جدا شو عزیزم، بخاطر اون بچه جدا شو

منم با یه دختر جدا شدم، دخترم از دست داد بیداد پدرش میرفت توی اتاقش توی کمدش گوشاشو میگرفت!!!! لعنت به من که گذاشتم کار به اینجا بکشه

خودش کار فرماست نیروهاش کار می کنن دیگه گاهی صبح زود می ره گاهی دیر تر مدیر ه

الهی من قربونت برم مجبوره تو محیط کارش رفتار خشن داشته باشه اگر نه لباساشو از تنش در ميارن و لخت بايد بياد تا خونه و بابت بدنت اون مرد هست و احساس مالكيت ميكنه مخصوصا شغلش مزيد بر علت هم شده و يهت قول ميدم عاشقته و جونش برات ميره فقط ميمونه خودت كه بايد ياد بگيري تا ترس و ذهنيت سوئ استفاده رو از جانب خودت از مغزش حذف كني اونوقت اون در برابر دنياي صد در صد بي رحم بيرون يه نقطه سالم و قابل اتكا ميبينه كه ميتونه راحت پشتشو بهت كنه و بخوابه بدون احساس خنجر خوردن اونوقت ميشي همه دنياش

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .