2777
2789
عنوان

شوهرم خیلی بد دهنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1306 بازدید | 93 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو رو خدا اگر خواستین با یک نفر ازدواج کنین یه بار فوهش داد و پر خواش کرد تردید نکنین سریع کات کنیم ...

عزیزم درکت میکنموشوهرمنم بد دهنه منم از نامزدی یه چیزایی دیده بودم ولی متاسفم واسه خودم همون موقع ردش نکردم

الان تحمل هیچی رو نداره ماشینش خراب شه کفرمیگه فحش میده کوچکترین مشکلی باشه تحمل نداره وچرت پرت میگه خستم کرده

فقط 11 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بدتر از خودش فش بده مرتیکه رو

نمی شه اینو هم امتحان کردم وقتی باهاش مقابله می کنم می زنه یه بار پرتم کرد میلیمتری سرم از کنار برجسته گی مبل رد شد ممکنه آسیب جدی بهم بزنه  یه بار که منو زد به سر و صورتم یه لحظه اونقدر محکم سعی کردم سرم‌رو محکم نگه دارم‌نخوره به مبل تا مدت ها گردنم درد داشت 

عزیزم درکت میکنموشوهرمنم بد دهنه منم از نامزدی یه چیزایی دیده بودم ولی متاسفم واسه خودم همون موقع رد ...

خیلی بده اینجوری 

با مردم هم‌مدام بد تا می کنه 

و بعد رو می  کنه به من دیدی از موضع قدرت اومدم‌

احمقه بابا 

تو چرا وقتی شوهرت نیست خونه را تمیز میکنی؟اتفاقا هر وقت هست بچسب ب خونه تمیز کردن که ببینه تو را دار ...

شوهر منم هم بددهنه هم دست بزن داره

نمیتونم جلوش خونه تمیز کنم چون اون وقت بچه هه میرن سرش یا میگه باید به من برسی نمیذاره کار کنم باید همش سرویس بدم بهشون 

خیلی بیشعوره

اگر پدر و مادرت ازت حمایت میکنن قهر برو و ببین اگر ادب نشد ولش کن

باور کن ریشه تمام بیماریها اعصاب و استرسه

آدم ام اس میگیره از دست همسرش زن و مرد هم نداره

معمولا آدمای بی زبون و مهربون گیر یه اژدها میفتن

وطن ای مادر غمدیده ام.......