2777
2789
عنوان

شوهرم خیلی بد دهنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1307 بازدید | 93 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا یه بشقابه خودت میشستی که به شوهرت نمیگفتی چی میشد خب؟؟تو که میدونی ادم نیس پر ب پرش نزار

خسته میشم گاهی صدام‌در میاد اصلا خونه تمیز نمی مونه مدام کثیفه خوب مرد حسابی  یخچال رو برق انداختم در و دیوار ها برق می زنه 

صد بار بهش گفتم نمی خوای بشوری بزار تو ظرف شور 

عمدا می کنه به نظرم

شوهر منم هم بددهنه هم دست بزن دارهنمیتونم جلوش خونه تمیز کنم چون اون وقت بچه هه میرن سرش یا میگه بای ...

وسط فوهش هاش می گه تو اونقدر خود خواهی که کولر رو روشن کردی رو من پتو نداختی 

تا حالا تو زندگی یه بار رو من پتو ننداخته 

چه توقعی ازم‌داره 

تازه بعضی وقت ها مثلا پتو می ندازم‌روش شروع می کنه پرخاش کردن که بیدارم‌کردی چرا 

خیلی بیشعورهاگر پدر و مادرت ازت حمایت میکنن قهر برو و ببین اگر ادب نشد ولش کنباور کن ریشه تمام بیمار ...

دیگه اونا سنشون بالاست تحمل منو با یه بچه ندارن 

آخرش چکار می کنی چرا کلاس های مشاوره قبل از ازدواج نرفتی

عزیزم‌ما سال ۸۴  ۸۵ ازدواج‌کردیم اون‌موقع ها خبری از این‌چیزا نبود حتی موبایل شخصی ادم ها تک و توک داشتن

شوهرمن دست به شکایتشم خوبه هرچی باب میلش پیش نره از طرف شکایت میکنه اصلا شعور نداره با همسایه هم دعو ...

باز این تو مردمی شو حفظ می کنه 

هر چند که صدای نکره شو موقع بد و بیراه گفتن به من میشنون 

ولی با مردم مثل موش رفتار می کنه (غریبه نه با کسی که بشناسنش)

بعد هم می بینی مردم با من اوکی هستن چون من خوبم 

اما خوب پشت فرمون یا جاهای دیگه یکی در میون درحال فوهش دادنه 

چهرش هم مثل فوهش هاش رکیک شده 

دیگه اونا سنشون بالاست تحمل منو با یه بچه ندارن

منظورم از حمایت اینه که به شوهرت توپ و تشر بزنن

نه اینکه خدای نکرده چیزای دیگه

ببین من یه چیزی فهمیدم 

هر وقت کوتاه میام شوهرم زبونش درازتر میشه هر زمان هم که مثل خودش صدامو بلند میکنم سریع عقب نشینی میکنه

شما هم داد بزن

وطن ای مادر غمدیده ام.......

اسی مرد بددهن درست نمیشه!!!! نه با سکوت نه با جواب دادن نه با تهدید نه هیچیمن همه راهی رو رفتمهر راه ...

عزیزم😒😒😒😭😭😭 .... واقعا تو این سال ها منم همه راهی امتحان کردم 

وقتی مردی رو می بینم با خانومش یا دوست دخترش خیلی مهربونه اصلا یه حسی مثل ناباوری دارم انگار بدن و مغز و روحم نمی تونه این لول از زندگی رو درک کنه  ... 

اسی مرد بددهن درست نمیشه!!!! نه با سکوت نه با جواب دادن نه با تهدید نه هیچیمن همه راهی رو رفتمهر راه ...

چند بار تا مرز طلاق رفتم به گوه خوردن افتاد و کلا یکی دو ماهی رفتارش آروم بود بعد دوباره روز از نو روزی از نو 

البته اینا فرضیه هس

دیگه برام مهم نیست چه بلایی سر خودش میاره سر سیگاری بودنش سالها اشکک ریختم دیگه اللن بفهمم معتاده یا نه مثلا چه فرقی داره یه درد به دردام اضافه میشه بهتر که ندونم و نمی خوامم بدونم