2777
2789
عنوان

چطوری لاغر کنم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 155 بازدید | 29 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عوارض نداشت منم میخوام بخرم ولی میگن توش مواد مخدر داره

اره تقلبیی هاش دارن...من تنبلی تخمدان داشتم خیلی تحقیق کردم یکی بخرم لاغر شم ...اصلشو گیر آوردم...اینجا ی سریا گفتن پودر داخلش سفیده...اونا تقلبی آن و شیشه دارن...اصل هاش پودر داخل کپسول قهوه ایی هست و بوی دارچین و زنجبیل میده

پانزدهمین کاربری  کاربر ۱۳۹۷  
ممنون منم به یکی سپردم قیمتش و گفته ۱۸۰۰ دو دل بودم بخرم یا نه از رو بسته بندی معلوم نی؟

چرا معلومه ببین یه آرم A داره رو بست...دستتو بکشی روش برجسته هس...بارکد داره رو بسته...بعد اون قسمت ک باز میشه ی برچسب نقره ایی رنگ هس ک آرم A روش هست...پودر داخلش بوی گیاه میده...قهوه‌ایی رنگه پودرش...کپسول رنگش نارنجی یا نارنجی پر رنگ هس و روی کپسولا نوشته مشکی الفا اسلیم هی اینارو دیدی ینی اصلع

چرا معلومه ببین یه آرم A داره رو بست...دستتو بکشی روش برجسته هس...بارکد داره رو بسته...بعد اون قسمت ...

ممنون ازت لطف کردی این مدت همش دو دل بودم بخرم ولی همه میگفتن خطرناکه و اصلش گیر نمیاد 

مرسی عزیزم با کمکت میتونم تشخیص بدم 

چی بگم آخه قیمتش و انقد گف احتمالا این گرون میده

اره بازم دقت کن اگ خریدی تاپیکای الفا اسلیمو بخونی ی خانمی چند سال پیش گفته ک معتاد شده بوده...من پارسال کلی می‌خوندم تحقیق میکردم

اره بازم دقت کن اگ خریدی تاپیکای الفا اسلیمو بخونی ی خانمی چند سال پیش گفته ک معتاد شده بوده...من پا ...

منم به خاطر همین از شما پرسیدم چون عده زیادی گفتن بعد یه مدت مصرف رفتن آزمایش دادن و معتاد نشون داده