‿︵‿︵‿ ♡ تاجے ام ♛ ‿︵‿︵‿جانی دپ، از اونور دنیا، انگشتری با نماد فروهر دستش میکنه،نمادی که ریشههای هزاران ساله تاریخ ایران رو نشون میده و جهان بهش احترام میذاره…🙂اما اینور، خودِ ایرانی در رسانه ملی، به همان تاریخی که اصالت و عظمتش قرنهاست زبانزد دنیاست، سنگ پرتاب میکنه!💔🤦🏻♂️از خودی میخوریم همیشه
اون ضرب المثله مال کجاستمیگهنون زیر کباب یعنی خود خواهر زن😂😂اگه اشتباه نکنم
اون مال مردای هول هست که از مگس ماده هم نمیگذرن
دوستای قشنگم این کاربریم رو برای همیشه میبندم امیدوارم روزهای شادی پیش روتون باشه پر از خنده و موفقیت و شادی 😍 هرمشکلی داشتید اول با توکل به خدا دوم با تلاش و سوم با دعا حلش کنید 💚
من فکر میکنم مردای هول این حرفو میزنن باز نمیدونم ، شاید اشتباه میکنم
‿︵‿︵‿ ♡ تاجے ام ♛ ‿︵‿︵‿جانی دپ، از اونور دنیا، انگشتری با نماد فروهر دستش میکنه،نمادی که ریشههای هزاران ساله تاریخ ایران رو نشون میده و جهان بهش احترام میذاره…🙂اما اینور، خودِ ایرانی در رسانه ملی، به همان تاریخی که اصالت و عظمتش قرنهاست زبانزد دنیاست، سنگ پرتاب میکنه!💔🤦🏻♂️از خودی میخوریم همیشه
یک سری مردهای بیشعور بی خانواده این چرندیات رو باب کردند،در صورتیکه وارد زندگی شخصی شدی میشین ناموس هم و خانواده هر دو طرف مثل خانواده هم هستند نه اینکه به چشم خریدار نگاه هشون کنی
من فکر میکنم مردای هول این حرفو میزنن باز نمیدونم ، شاید اشتباه میکنم
نمیدونم والا یه بار عمه ام وقتی دومادش همش برای خاهرزنش کادو میخرید و بیرون میبردش با خودشون گفت خواهرزن نون زیر کبابه البته دخترش ۱۰ سالش بود وقتی شوهر خاهرش بهش محبت میکرد یادمه همش برایش شانسی میخرید