2777
2789

اصلا باید به عنوان یه غذای جدا اعلام استقلال کنه

دردِ جـدیدی نمـونده بود پَس بهـ هـمون قَبـلیا دُچـارتَر شد🙃💐🍂.                                                                           تاپیکا ازیه تاریخی به قبل مربوط به دوست متاهلمه که یه مدت تعلیق بود🙃

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خواهرزن نون زیر کبابه

یعنی چی؟ معنی شو میدونی؟

‿︵‿︵‿   ♡ تاجے ام ♛ ‿︵‿︵‿جانی دپ، از اون‌ور دنیا، انگشتری با نماد فروهر دستش می‌کنه،نمادی که ریشه‌های هزاران ساله تاریخ ایران رو نشون می‌ده و جهان بهش احترام می‌ذاره…🙂اما این‌ور، خودِ ایرانی در رسانه ملی، به همان تاریخی که اصالت و عظمتش قرن‌هاست زبانزد دنیاست، سنگ پرتاب می‌کنه!💔🤦🏻‍♂️از خودی میخوریم همیشه

اون ضرب المثله مال کجاستمیگه‌نون زیر کباب یعنی خود خواهر زن😂😂اگه اشتباه نکنم

اون مال مردای هول هست که از مگس ماده هم نمیگذرن

دوستای قشنگم این کاربریم رو برای همیشه میبندم امیدوارم روزهای شادی پیش روتون باشه پر از خنده و موفقیت و شادی 😍 هرمشکلی داشتید اول با توکل به خدا دوم با تلاش و سوم با دعا حلش کنید 💚

یعنی عزیز تر از زنه

من فکر میکنم مردای هول این حرفو میزنن باز نمیدونم ، شاید اشتباه میکنم

‿︵‿︵‿   ♡ تاجے ام ♛ ‿︵‿︵‿جانی دپ، از اون‌ور دنیا، انگشتری با نماد فروهر دستش می‌کنه،نمادی که ریشه‌های هزاران ساله تاریخ ایران رو نشون می‌ده و جهان بهش احترام می‌ذاره…🙂اما این‌ور، خودِ ایرانی در رسانه ملی، به همان تاریخی که اصالت و عظمتش قرن‌هاست زبانزد دنیاست، سنگ پرتاب می‌کنه!💔🤦🏻‍♂️از خودی میخوریم همیشه

یک سری مردهای بیشعور بی خانواده این چرندیات رو باب کردند،در صورتیکه وارد زندگی شخصی شدی میشین ناموس هم و خانواده هر دو طرف مثل خانواده هم هستند نه اینکه به چشم خریدار نگاه هشون کنی

اون مال مردای هول هست که از مگس ماده هم نمیگذرن

اره منم اینحا بود اولین بار شنیدم این تیکه رو

خیلی بدم اومد

البته جسارت نباشه به قومی یا شخصی

من‌یه بار از مردا بد گفتم‌یکی اومد تیر بارونم‌کرد که مردای ما خیلی خوبن تو حتما زخم خورده ای و بد و بیراه گفتی و جمع نبند و توهین نکن و  ..😂😐😐

من فکر میکنم مردای هول این حرفو میزنن باز نمیدونم ، شاید اشتباه میکنم

نمی‌دونم والا یه بار عمه ام وقتی دومادش همش برای خاهرزنش کادو می‌خرید و بیرون میبردش با خودشون گفت خواهرزن نون زیر کبابه البته دخترش ۱۰ سالش بود وقتی شوهر خاهرش بهش محبت میکرد یادمه همش برایش شانسی میخرید