2777
2789
عنوان

استرس

103 بازدید | 9 پست

سلام لطفا یه راهکار بهم بدین 

دوستان من یه آدم استرسی هستم مخصوصا سر درس مثلا امتحان داریم کلی استرس میگیرم چند روز پیش امتحان داشتم خراب کردم بعدشم گریه فقط

یا اینکه مثلا فردا امتحان دارم انقد استرس دارم که زیاده از استرس زیاد حجمش فقط گریه میکنم 

کلا از درس خوشم نمیاد مجبورم بخونم ولی واقعا نمیتونم مخصوصا وقتی اومدم دانشگاه جدیدم تو تاپیک های دیگمم گذاشتم که میخوام انصراف بدم 

ولی این حجم از استرس بخاطر درس آخه عادیه خودمم نمیدونم چرا اینجوریم مثلا از الان ترس امتحان ترم دارم که نرسم بخونم نمیخوام نمره عالی بگیرم درحد متوسط ولی استرس دارم همش میگم نکنه بیوفتم از ترس بدنم یخ میکنه 

اصلا دوست ندارم درس بخونم فقط بخاطر یه مدرک میرم چون به کار آزاد علاقه دارم و از کارمندی متنفرم بخاطر همینم احساس میکنم فقط منو عقب میندازه 

جدا از کار اینا ام اصلا از درس خوندن متنفرم بنظرم باید ول کنم 

تو منی یا من توعم

تاپیک های توهین آمیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن اگر سوالی میپرسم فضول نیستم به جهت اینکه بهتر بتونم جواب بدم سوال میپرسم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دلم برات سوخت مثل ما مردا بگو به کتفم امتحانو خراب کردی بگو به کتفم زایع شدی تو جمع بگو به کتفم خوش ...

ای کاش میتونستم همیشه میگم ولش کن ولی همش مغزم درگیرشه باز نمیدونم چیکار کنم 

شما تونستین کاری کنین ؟

تاپیک اخرمو ببین دنبال ذکرم واسه ارامش

من یه سری مشکلات خودمم داشتم 

حتما برو پیش روان شناس خوب

من تپش قلبم بالا ست

خودم به خودم استرس میدادن

معده دردم که میگیره اسارسی میشم

ولی کنار اوندم دلرو خوردم زندگیو قرار نیست تعطیل کنی

تاپیک های توهین آمیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن اگر سوالی میپرسم فضول نیستم به جهت اینکه بهتر بتونم جواب بدم سوال میپرسم

منم همینطور چه امتحانی داری

الان که امتحان چندتا داشتم تموم شده این هفته دیگه دارم 

ولی کلا ذهنم درگیره میگم نکنه بیفتم بعد کلا درس خوندن برام سخت شد سال دوازدهمم خیلی خوب سریع میخوندم ولی الانا اصلا حوصله درس ندارم حتی اگر چیزی رو نخونم عین خوره یه چیزی مغزم میخوره همش میگم نخوندم یا کارای پروژه همش میگم وای این مونده سریع انجامش بدم دیر نشه 

مثلا در این حد افتضاحه که استاد داره جزوه میگه از یه حدی بیشتر میشه میگم وای چه خبر آخه چجوری بخونم عین همه رو بعد گریم میگیره اصلا تو کلاس نمیتونم بشینم تا جای ممکن از غیبتام استفاده میکنم چون متنفرم برم دانشگاه 

تاپیک اخرمو ببین دنبال ذکرم واسه ارامشمن یه سری مشکلات خودمم داشتم حتما برو پیش روان شناس خوبمن تپش ...

من چندتا قرصم انداختم ولی فایده نداشت 

الان قرص خواب ميندازم 

اصلا من یه روز اومدم انقدر گریه کردم بخاطر یه امتحان کوفتی که چند روز سرم درد گرفت 

بعد احساس میکنم این استرس اثر بدی هم داره مثلا از چند نفر پرسیده بودم استاده چطور اینا میگفتن این استاده اوکیه اینا گفتم خوب اینو خوب بگیرم که اوکی شه بقیه ام یه مقدار پایین گرفتم 

بعد همش میگفتم نکنه روششو تغغیر بده ولی از چند نفر پرسیدم گفتن اوکیه بعد امتحان میان ترم ما لج کرد گند خورد به امتحانم احساس می کنم انگار استرس بد جذب میشه اتفاق میفته 

من چندتا قرصم انداختم ولی فایده نداشت الان قرص خواب ميندازم اصلا من یه روز اومدم انقدر گریه کردم بخا ...

حتما برو رولنشناس قابل حله