من واسه پسر کاملا ماجرای طلاقمو توضیح دادم ایشونم برای خانوادش توضیح داد مادر اومد خونمون و پرسید ماهم جواب دادیم بعد رفتن تحقیقات جلسه بعدی پدرش هم همراهشان بود شروع کرد با صدای بلند توی جمع سوال پرسیدن منم با کلی خجالت جواب دادم دوباره فردا رفتن تحقیقات حالا دیروز اومده بودن بحث سکه مادر دوباره میپرسه چ طایفه ای بودن؟ فامیلیشون چیبود خونشون کجا بود؟ مامانمم دیگ جواب نداد و ناراحت شد بعد مادرش ب نامزدم گفته بود نمیدونم چرا مادرش جواب نداده
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
شما خودت هم اگر می خواستی بایک مردی که قبلاً زن طلاق داده ازدواج کنی پدرومادرت همین قدر حساس بودن آینده بچه اشون هست باید بدونن چرا زندگی قبلی شما به طلاق ختم شده،وجواب ندادن مادرت یعنی چیزی رو دارین پنهان می کنین
کتک کاری و بد اخلاقی و فحاشی شوهر یه تعهد نامه بود
سه ماه زوده برای ازدواج شما هم اگر از الان از رفتار خانواده ی آقا خوشت نمیاد بهتره صرفه نظر کنی چون این خصوصیات بعد از ازدواج پررنگتر میشه،شما یک بار شکست خوردین این دفعه با چشم باز انتخاب کنید