2777
2789

هنوز خوب نتونستم برینم بهش

یاد ندارم خوب فحش بدم 

طرف زشت و بد قیافس فحش های خوب بدین همرو کپی کنم بفرستم براش

به امید ارزو های قشنگمممم

تعلیق میشم 😅😅

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دعوایی نیستیم مثل طرف تو فیلمه جلو دهنت بگیر الکی فقط لب بزن یعنی داری فحش بد میدی

مجازیه حضوری نیست 

باید دلمو خنک کنم خیلی حرص میخورم

خب گیرم یاد گرفتی و گفتی . با شخصیتت که به اندازه اون میاد پایین میخوای چیکار کنی؟

اگه اون چیزی گفته هم میتونی بگی قصد ندارم با ابله ها بحث کنم و بعدشم بلاک . نیازی به فحش دادن و پایین آوردن شخصیتت نیست

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

تو پیوی هم بگی تعلیق میشی ؟ :)

نه 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
خب گیرم یاد گرفتی و گفتی . با شخصیتت که به اندازه اون میاد پایین میخوای چیکار کنی؟اگه اون چیزی گفته ...

اره میدونم 

ولی دلم خنک نمیشه :(