2777
2789
عنوان

ینی اون جن بود؟؟؟😨😨

611 بازدید | 66 پست

من خسته بودم از بازار ک اومدم ساعت9شب لش شدم بعد داداشم هی میومد داخل اتاق و نمیتونستم بخابم.بعد از چن مین چشام گرم شد واسه ی ثانیه چشامو باز کردم دیدم دادام جلوم نشسته داد زدم محمدحسین گمشو بیرون نذاشتی بخابم بعد دادام ک داش نگام میکرد خندید و باز من داد زدم سرش بعد دادام از بیرون داخل اومد گف چی میگی و وقتی دادامو بیرون دیدم از ترس فقط و فقط گریه میکردم.هنوزم همونجا خابیدم و از ترس دارم میلرزمو اینارو واستون مینویسم.میخام برم بغله مامانمممم😢😢😨😨😨😨😭😭😭😭آخه اون کی بوووود؟!تاحالا اینقد نترسیده بودم همش زیارت عاشورا میگوشم..

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شاید خواب دیدی

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: ❤خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

تخیلات بین بیداری و خوابت بوده

شما مادران میتوانید جنایتکار باشید،اگر همسر درستی انتخاب نکنید و بعد با نداشتن آمادگی و ندانستن روش تربیت درست کودک ،بصورت غیر عمدی شخصیت و هویت کودکتان رو نابود کنید و تا آخر عمر اثرات بد تربیتتان روی فرزندتان باقی بماند و او هم بقیه رو تحت تاثیر رفتار بدش قرار بدهد و در سطح وسیع و جامعه ،جمع این کودکان باعث جامعه ی ناسالم میشوند که روی همگان تاثیر می‌گذارند.مادر بودن فقط غذا دادن و لباس عوض کردن نیست .مهمترین و باارزشترین کار دنیا ،در دست مادران است یعنی ساختن انسانی جدید . لطفا شما زنان روش بروز شده و علمی تربیت و پرورش و روانشناسی کودکان را یاد بگیرید سپس بچه دار شوید.** اینجا **و ** اینجا ** کلیک کنید.

خسته بودی عزیزم حساس نشو .اصلا جن هر جایی نمیاد فدات شم

صدایت میکنم در لحظه های خیس نیایش ،لحظه هایی ازجنس پرستش!باتوسخن میگویم!گاه بازبان،گاه با اشک،خودت حاجتم رابرآورده ساز!   ای یگانه معبود من!
بله  جن بوده  یا توهم بوده  اگه ادم توهمی ای نیستی.پس جن بوده

یا ابلللللللللللللللللللللللللللللللللللفضلللللللللللللللللل قلبم داره کنده میشه...میخام برم پیشه ننممممم😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭