2777
2789
عنوان

پسری چ هیچی برات نگرفته

226 بازدید | 29 پست

پسر عمومه سرکارم میره ۶ ماهه باهمیم من براش دستبند گرفتم ولی اون هیچی چن بارم گفتم گل گف یادم رف 

اینم بگم اولین دوس دخترش خودمم بجز من با هیچکی نبود اصن انقد خجالتی بود تو رومم نگاه نمیکرد چ برسه زل بزنه بهم

من نمیدونم راهش چیه فقط میدونم الان چیزی برات نگیره تا اخر همین رواله

شادی‌های کوچک بیاب خوشی‌‌های کوچک بساز. جوری که بتوانی دوام بیاوری، طوری که زندگی همچنان ارزش زیستن داشته باشد. 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عادت نکنه فقط بهشا عزیزمدر حد معقول هم باید کادو بخره چن وقت یه بار هم نسبتا خوب تو دیت خرج کنه

هیچی فقط میریم میگردیم دور دور اونم چیزی بخوام خودم میرم میگیرم خونشون اینجا نیس مثلا ماهی ۱باز ۲ بار میاد ۱ ساعت دوره

هیچی فقط میریم میگردیم دور دور اونم چیزی بخوام خودم میرم میگیرم خونشون اینجا نیس مثلا ماهی ۱باز ۲ با ...

یهو بگو گشنته 

یا تشنته یا هر چی 

بگو فلان چیزو میخوای برات بخره یا پول بزنه برات 

بزار خودشم حساب کنه عزیزم

نهایتا خیلی بخوای ملاحظه کنی ۵ تا اون حساب کنه یکی تو 

اینطوری بد عادت میشه

میتونین ماهی صدام کنین🎀

یهو بگو گشنته یا تشنته یا هر چی بگو فلان چیزو میخوای برات بخره یا پول بزنه برات بزار خودشم حساب کنه ...

بد عادت شد رف کلا یجوریه دلم براش میسوزه نمیگم بهش گل هم گف میخواستم با یچیز بهتر بگیرم برات نمیدونستم چی بگیرم برم کجا بگیرم

بد عادت شد رف کلا یجوریه دلم براش میسوزه نمیگم بهش گل هم گف میخواستم با یچیز بهتر بگیرم برات نمیدونس ...

منم مثل شما خیلی ملاحظه شو میکنم

ولی اونم حد داره قشنگم

خرج در حد معقول بایدیه رابطه س 

آیفون که نمیخوایم

دیته دیگه و ۴ تا کادو

میتونین ماهی صدام کنین🎀

منم مثل شما خیلی ملاحظه شو میکنمولی اونم حد داره قشنگمخرج در حد معقول بایدیه رابطه س آیفون که نمیخوا ...

اره این همونم نمیگیره میگه دلیلی داره میگم چی میگه نمیشه بگم پول ک میدونم داره مگه به گل چقده

منم مثل شما خیلی ملاحظه شو میکنمولی اونم حد داره قشنگمخرج در حد معقول بایدیه رابطه س آیفون که نمیخوا ...

یه پسری بودواسه مثال میگم ۴ ساله دنبالم بود همیشه میزدم تو ذوقش با مثلا ۱ هفته چت میکردیم بعد کات بلاک ندیدمش تو ۴ سال پارسال دفع آخر ک باهاش حرف زدم بیرون بودم گفتم برسونم خونه(خودم هیچ جا نمیرفتم باهاش اعتماد نداشتم)هرچی گف گفتم نمیخوام آخرش رف آب معدنی و خوراکی گرف ک نخوردمم

اره این همونم نمیگیره میگه دلیلی داره میگم چی میگه نمیشه بگم پول ک میدونم داره مگه به گل چقده

هر کسی دیگه پول یه شاخه گلو داره عزیزم

ایندفعه بگو بگیره چن وقته باهمین؟

میتونین ماهی صدام کنین🎀

یه پسری بودواسه مثال میگم ۴ ساله دنبالم بود همیشه میزدم تو ذوقش با مثلا ۱ هفته چت میکردیم بعد کات بل ...

دیگه ی جوری رفتار کن بفهمه توام خرج داری گلی 

میتونین ماهی صدام کنین🎀

شوهر من تو نامزدی دستش خالی بود

چیزی ازش نمیخواستم اما با این وجود تو مناسبت ها شده بود قرض کنه برام کادو میخرید

الانم که سرکار خوبی رفته همه چی کادو میخره

درسته ی سری اخلاقای داره که من یکم بدم میومو ولی واقعا از این لحاظ خوب بود

بنظرم این اقا شاید خسیس باشه

همیشه برای پیشرفت در هر شرایطی تلاش کنید 😊