2777
2789

باید کلی وقت و هزینه بذاری به نظرتون ارزش داره خیلی علاقه دارم امروز کلاس سلفژم تمام شد به نظرتون کدوم ساز اسونتره یاد بگیرم گیتار یا ویولن؟ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یادگیری ساز، روی هوش تاثیر خوبی داره و سوای هوش، بسیار حال خوب کن هست. اما بستگی داره هدف اصلیتون از یادگیری چیه. اگه در همون حال خودتونه به اندازه خرج کنید بابتش و پولتونو برای هدف اصلیتون بزارید.

معمولا همه با گیتار شروع میکنن به اموختن

یادگیری ساز، روی هوش تاثیر خوبی داره و سوای هوش، بسیار حال خوب کن هست. اما بستگی داره هدف اصلیتون از ...

اره منم خیلی دوست من الان فعلا سلفژ مقدماتی رفتم میخام گیتاری بخرم که قیمتش زیاد گرون نباشه و کار منو راه بندازه چی بخرم؟ نمیخام حرفه ای دنبال کنم در حد اینکه بعضی وقت ها گیتار بزنم برایم کافیه

اره منم خیلی دوست من الان فعلا سلفژ مقدماتی رفتم میخام گیتاری بخرم که قیمتش زیاد گرون نباشه و کار من ...

راستش من دوستم تو کار موسیقی هست و از قیمت سازها اطلاعی ندارم. بنظرم بهتره شخصا چندتا مغازه حضوری برید تا اونا خیلی بهتر شما رو راهنمایی کنید.