2777
2789
عنوان

دخترا بگید

190 بازدید | 21 پست

سلام رفقا 

من 18سالمه یع دختر عمه دارم یه سال نیمی از خودم بزرگ تره.زندگی و رابطه های خانوادگی امروزی هم ک اینطوری شده شاید سالی یه بار عروسی تفریحی جایی مثن همو ببینیم.از دوسال پیش بشدت بهش علاقه مند شدم.ب طوری ک ناخودآگاه شبا ب اون فکر میکنم درصورتی که ن زیاد باهاش حرف زدم و ن خاطره ای باهاش دارم 

چشم تو چشم هایی باهم داشتیم مثلاً خلاصه بگم مطمعن نیستم اونم منو دوست داره حسم پنجاه پنجاست 

آدم خیلی خوبیه نمازم میخونه منم یه جورایی مثل خودشم 

نمی‌دونم باید چیکار کنم بهش بگم یا نگم 

اینستاگرامی هم ازش ندارم یا شماره کلا دختری هم نیست ک تو فضا مجازیو اینا بره منم برا همین دوسش دارم برا این پاکی و خانم بودنش و خودمم چون ورزشکارمو آدم پاکی ام و تو هیچ رابطه ای تا حال نرفتم حس میکنم آدم منه 

مامانم و مامانش هم باهم خوبن مشکل خانوادگی هم نداریم فقط بهم سر نمی‌زنیم دیر ب دیر 

نمی‌دونم باید چیکار کنم

پسری که

من خیلی وقته دیگه کنکوری نیستم.. لطفا تو تاپیکای مذهبی و چله تگم کنین😁خدای بزرگم،الهی قربونت برم میشه اول سلامتی و آسودگی مامان و ابجیامو ببینم بعد بمیرم؟ میشه مامانم سلامت و خوشحال باشه و آبجیمم بتونه راحت جدابشه و با بچه های نازش خوشحال و سالم زندگیشونو بکنن؟ تنها خواسته مهمم از خدا همینه🤍🥲الان که تااینجا خوندین، میشه برای شادی روح بابای تازه فوت شدم یدونه صلوات بفرستین؟مادرمون، حضرت زهرا نگهدارما و ایرانیا باشه🌟🤲

بشین سر درس و مشقت 

فکراونم بندازبیرون بذار بره دنبال زندگیش

من خیلی وقته دیگه کنکوری نیستم.. لطفا تو تاپیکای مذهبی و چله تگم کنین😁خدای بزرگم،الهی قربونت برم میشه اول سلامتی و آسودگی مامان و ابجیامو ببینم بعد بمیرم؟ میشه مامانم سلامت و خوشحال باشه و آبجیمم بتونه راحت جدابشه و با بچه های نازش خوشحال و سالم زندگیشونو بکنن؟ تنها خواسته مهمم از خدا همینه🤍🥲الان که تااینجا خوندین، میشه برای شادی روح بابای تازه فوت شدم یدونه صلوات بفرستین؟مادرمون، حضرت زهرا نگهدارما و ایرانیا باشه🌟🤲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حاجی اینو فقط بهت بگم ک ما دخترا دیدمون نسبت به پسرای کوچیکتراز خودمون حتی ۱دقیقه کوچیکتر،دیدگاه برا ...

خب شاید شما اینجور باشید همه ک اینجوری نیستن 

شاید این منو دوست داشته باشه

بشین سر درس و مشقت فکراونم بندازبیرون بذار بره دنبال زندگیش

همه اینا رو میدونم بعله 

من برا دوستی و عشق حال نوجوانی نمیخامش بخدا اصن خودش و خانوادش نمازین من فقط برا ازدواج میخامش 

خب بمونم تا چار پنج سال دیگه خب میترسم یه اتفاقی بیفته

دیدگاه ۸۰درصد دخترا همینهکلا کوچیکتر از خودمون این نگاهو داریم ک نمیشه بهش تکیه کرد و بچه س

بعله میدونم ولی همه ک اینجوری نیستن 

یعنی ما آدم نداشتیم از خودش کوچیک تر ازدواج کرده باشه 

هیچ ولش..

همه اینا رو میدونم بعله من برا دوستی و عشق حال نوجوانی نمیخامش بخدا اصن خودش و خانوادش نمازین من فقط ...

عامو نه اونا به تو جغله بچه دختر میدن نه تو میتونی با ۱۸سال سن بگیریش . بعدا هم بخاطر اختلاف سنیتون قطعا به مشکل میخورید . 

الان تو داری بحران بغرنج نوجوونیتو رد میکنی ، موقع همون نماز خوندن توسل کن به شهدا، به شهید هادی ،چشمتم کنترل کن وقتی دیدیش، بذار حل بشه بره ، بعدم یادت میره میری دانشگاه وسرکار و قطعا یه همسر خوب نصیبت میشه

همه اینا رو میدونم بعله من برا دوستی و عشق حال نوجوانی نمیخامش بخدا اصن خودش و خانوادش نمازین من فقط ...

سن ازدواج یه آقا پسر باید بالای ۲۸ باشه 

البته من تعیین نمیکنم هااا میگم بهتره بالای اون سن باشه 

تازه شما واسه دوستی هم نمی‌خواید واسه ازدواج می‌خواین پس باید از نظر مالی خیلی خیلی مستقل‌تر باشیم و عاقل‌تر و بالغ‌تر 

ولی به بخش مستقل بودنش فکر کنین 

منم۱۳ سال پیش عاشق پسرعموم بودم

روز و شب نداشتم و همش میخواستم بهش بگم

اما الان۱۱ سالی هست که اصلااااااا برام مهم نیست

یعنی خبر مرگش هم بیارن اهمیتی نداره

+اولین پسر خوشگل و خوشتیپی بود که دیده بودم

++خانواده وحشتناک بسته ای داریم و حتی یک کلمه هم باهاش حرف نزدم

+++اقتضای سن هست،میگذره

دیدگاه ۸۰درصد دخترا همینهکلا کوچیکتر از خودمون این نگاهو داریم ک نمیشه بهش تکیه کرد و بچه س

ولی ازدواجهایی که زن بزرگتره زیاد شده نسبت به قدیم

ما مردم ایران عاشق هم هستیم. ما لایق بهترینهاییم