2777
2789
عنوان

رژیم لاغری

584 بازدید | 65 پست

سلام دوستان عزیزم 

میشه کسایی که لاغر شدن از تجربیات شون بگن 

من ۲۵ کیلو اضافه وزن دارم 

بارها لاغر شدم و به وزن دلخواه رسیدم و دوباره ول کردم و چاق شدم 

پارسال مهر ماه وزن ایده آلم بود ینی بین ۶۰ تا ۶۲ بودم  ولی الان ۲۵ کیلو اضافه دارم 😑

وزن الانم ۸۵😭

شاغل هستم و همه همکارام لاغر و خوش هیکل ولی من با اینکه قیافه م خوبه ولی به خاطر وزنم بد دیده میشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام  بانوو.. ازمایش دادی از جهت تیرویید؟ 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

این مشکل منم دارم نمیدونم باییا چیکار کنم به نضرم باشگاه بهتر باشه

باشگاه بچه کوچیک دارم 

واینکع شهر کوچیکی هستم و هر باشگاهی میرم شاگردام اونجا هستن ،معذبم پیششون 

باید خونه ورزش کنم

فقط فستینگ و کالری شماری با اپلیکیشن کرفس یا زیره

اره با کالری شماره قبل از بارداریم به ۵۷ کیلو رسیدم 

همیشه رژیم هام با کالری شماری کرفس  هست 

از امروز هم با توکل برخدا شروع میکنم فستینگ و کالری شماری 

من ریزش موی شدید دارم و ابرو کاشتم و باید رژیم سخت نگیرم چون می‌ریزه موهام 

فست و کالری شماریتامیتونی سبزیجات ومیوه و پروتیین بخوربرنج نون و ماکارونی سیب زمینی محدودحذف قند تنق ...

شماهم رژیم هستی ؟

تا حالا چند کیلو کم کردی؟

منم از امروز فستینگ و کالری شماری شروع میکنم با توکل بر خدا 

همیشه من با کالری شماری وزن کم کردم 

ولی یه ساله اصلا انگیزه م پایین اومده

بله کم کاری تیرویید دارم دوماه پیش نرمال بود ولی همیشه باید قرص بخورممن خیلی پر خوری میکنم

خب همونه عزیزم... 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

شماهم رژیم هستی ؟تا حالا چند کیلو کم کردی؟منم از امروز فستینگ و کالری شماری شروع میکنم با توکل بر خد ...

اره بعد ۳ماه دوباره شروع کردم ۴۰کیلو تو ۱سال و ۸ماه کم کردم

کاهش۴۰کیلو شروع دوباره رژیم ۶تیر وزن۷۰/۶۰۰⬅️۶۹/۹۰۰⬅️